Magazin > VIP
2306 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je storila Rebeka Dremelj!

rebeka dremelj Instagram
Od nekdaj je imela posluh za druge …

Pevka in podjetnica Rebeka Dremelj ima od nekdaj posluh za sočloveka. Včasih je svoje srce in čas razdajala na dobrodelnih koncertih, a ker trenutna situacija tega ne dopušča, je našla druge poti do ljudi. Tokrat je presenetila medicinske sestre iz Zdravstvenega doma Jesenice. Ena izmed njih je Rebeki namreč pisala, da so med epidemijo delale 12-urne turnuse in da bi svoje sodelavke rada presenetila s vzorčkom Rebekinega parfuma. 

Rebeka Dremelj | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"Jaz sem ta mail začutila, da bi bilo fino, da naredim še kaj več," je na Instagramu povedala Rebeka, ki se je s svojo ekipo spletnega portala Nepremagljiva odpeljala na Jesenice in 22 medicinskih sester presenetila z darilnimi vrečkami, ki so jih pripravili v sodelovanju s poslovnimi partnerji, malico in mini koncertom v živo, zapela jim je namreč skladbo Ženska. Sestre za to niso vedele, tako da jim je Rebeka med odmorom za malico pričarala čudovito presenečenje in se jim na ta način zahvalila za njihovo predano delo. 

Rebeka Dremelj | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • Ender3 15:30 12.junij 2021.

    Koga zanima neka R.Dremelj ! Za rumeni tisk pa, vsekakor.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:35 12.junij 2021.

    Rebeka Dremelj je res ena faca. Kdo bi si mislil, da bo iz ene brezvezne misice postala ena bolj markantnih fac v Sloveniji!?

Sorodne novice