Magazin > VIP
19245 ogledov

Ne boste verjeli, koliko let je praznovala Neisha

Neisha Vita Orehek
Dobro skriva svoja leta!

Ena naših najbolj priljubljenih glasbenic Neža Buh Neisha je 5. januarja praznovala okroglo obletnico, dopolnila je namreč štirideset let. "Vedno se moji oboževalci tako lepo izkažejo s čestitkami in pozornostjo za moj rojstni dan, tokrat pa sem si rekla, da če že iščem datum v januarju, da izid novega singla nekako 'ozaljšam', potem ni bolj primernega kot moj rojstni dan. Pa še okrogla številka je letos padla. Evo me, spet bom zvočno obarvala svojo okolico in tudi jaz svetu okoli sebe nekaj podarila skozi to kar najbolj znam," ob okrogli obletnici in izidu skldbe Ne brini, ki jo je zapela skupaj z Đurom, pravi Neisha. 

"Naše vezi so v zadnjih letih že kar družinsko prepletene, ker namreč v svoji Mali šoli rokenrola poučujem obe njegovi hčerki - tako Zalo kot Elo, z Zalo sva že združili avtorske moči, katerih rezultat bo tudi mogoče slišati na prihajajoči plošči Jadra. Predstavila jo bom na velikem koncertu v Cankarjevem domu to pomlad, natančneje 12. maja. Lepega dne je pa oče Djuro prinesel s sabo besedilo in kitaro ter mi odigral prekrasno pesem,ki jo je sam napisal in ga je zanimalo, če bi jo izvedla oz. posnela za na ploščo.Kot avtorica- ustvarjalka redko gostim na svojih ploščah glasbene soavtorje, ampak tokrat je v meni od navdušenja nad slišanim takoj vzklila ideja. Ti, če si že napisal, zapel in zaigral tole takole dobro, potem bom pa jaz zraven samo še prislonila  svoj glas, klavir in bend in ziher bo nastalo nekaj dobrega," o novi skladbi pravi Neisha, ki pa na novem albumu pripravlja še nekaj zvezdniških dietov, tudi s Hamom in Akijem Rahimovskim. 

Neisha | Avtor: Vita Orehek Vita Orehek

“Na plošči je kar nekaj duetov, vokalna moška energija je tisto, kar rabimo, prav posebna pa je balada, ki sem jo posnela s svojim srčnim izbrancem, Jernejem Celestino, ki se je odlično odrezal,” je za zurrnal24.si razkrila Neisaha, ki je rojstni dan praznovala v krogu družine in najbližjih, v januarju pa bo organizirala tudi zabavo za prijatelje. 

Neisha | Avtor: Vita Orehek Vita Orehek

Komentarjev 5
  • bi_ba 10:21 06.januar 2022.

    Izgleda starejša in ni nič posebnega v nobenem smislu.

  • Janez_53 09:56 06.januar 2022.

    In koliko let je praznovala??? Kretenski naslov članka.

  • crniovcar 09:40 06.januar 2022.

    In zakaj nebi verjel ????????

Sorodne novice