Magazin > VIP
8428 ogledov

Nesreča: Pio Filipčič so peljali na urgenco

Pia Filipčič osebni arhiv
Nesreča žal ne počiva.

Zmagovalka šova Big Brother Pia Filipčič si je privoščila sproščen večer s prijatelji, ki pa se ni končal po pričakovanjih. Po nekaj kozarčkih in malce neprevidnosti je Pia, ob tem ko je vstala s stola, grdo padla po tleh in si razbila glavo, kot poroča revija Zvezde. 

"Res je, dva tedna nazaj sem nerodno stopila, padla in si razbila glavo. Poškodba sicer ni bila tako huda, so me tudi slikali in je vse ok, sem pa dobila pet šivov. Ker sem nekaj dni hodila naokoli povita, sem privabljala še več pogledov. Malo drame sem naredila le, ko so mi ven pobrali šive in sem videla, da sem na dveh mestih pobrita. A  to je bil le začetni šok. Sedaj vidim, da bo hitro preraslo in da si z lasmi lahko mesto poškodbe lepo prekrijem, tako da ni panike," je potrdila za zurnal24.si.

Pia je priznala, da je bila med nazdravljanjem v Ljubljani malce neprevidna, a je vesela, da se je vse dobro končalo in se že pripravlja na nove podvige. "Vrnila se bom na sceno, ker vidim, da je zelo dolgočasna, zato bi jo rada malo popestrila. Pripravljam nekaj velikega, poletje bo zelo vroče, več pa razkrijem že ta ali naslednji mesec," še dodaja. 

pia filipčič Magazin Uff, Pia Filipčič se je pokazala v Evinem kostumu! pia filipčič Magazin To so znani obrazi, ki si želijo v nov resničnostni šov
Komentarjev 7
  • kapibara 11:24 26.april 2019.

    Čakte mal, a ni ta stvor ON..??

  • Vasilij Vasquez 18:42 25.april 2019.

    Jaz ne vem a so tle prizadeti. O moskemu pisejo z zenskimi zaimki. Nism se videl da si zenska ce si zenske cunje obleces.

  • blayo 16:36 25.april 2019.

    A spet???? Jejhata, jejhata...

Sorodne novice