Magazin > VIP
15789 ogledov

Pia Filipčič: O operaciji spola molči, a morda se je le zagovorila

pia filipčič Facebook
Pia Filipčič o moških.

Pia Filipčič, zmagovalka šova Big Brother, o operaciji spola molči, zelo zgovorna pa je o tem, kakšen tip moških jo privlači.

"Odločila sem se, da o tej temi ne bom več govorila. Operacije ne bom potrdila, niti zanikala," pravi Pia, ki pa je kljub temu morda zagovorila, ko smo jo vprašali, kakšen tip moših jo privlači: "Trenutno sem še vedno samska in pripravljena na zabavo, resnega fanta ne iščem, če bi se zgodilo, pa se ne bi upirala. Večinoma so me pecali fantje, ki s fanti niso imeli izkušenj in si jih tudi ne želijo, pa tudi sama sem naklonjena heteroseksualnim moškim.“

Sicer pa simpatična Primorka pravi, da ji je s šovom najbolj koristila prav prepoznavnost, saj nikomur več ne rabi razlagati svoje preteklosti: "Ravno zaradi tega sem se želela izpostaviti na ta način in tudi nikoli nisem imela slabe izkušnje, ko sem komu povedala. Po oddaji pa mi je res super, ker mi tega ni potrebno razlagati, saj vsi vedo. Pa tudi dokazala sem, da sem čisto normalna oseba."

Komentarjev 17
  • Lovebites 21:46 17.januar 2018.

    Mater ste hudobni,primitivni in pokvarjeni.Se mi zdi,da komentatorji tekmujete med sabo,kateri bo napisal najbolj idiotski post. Verjetno ji v lajfu ni bilo lahko in je tezko razumeti njeno situacijo,ce se rodis v napacnem telesu. Pia,men si carica do konca.You goooo girlllll!!!!!!

  • gregor51 14:28 17.januar 2018.

    pederajsl z joški oz.pire namesto možganov

  • mižimaži 13:14 17.januar 2018.

    Elvis...Elvis...vedno si bil ritošpik...in fegič boš ostal... pa če si daš še tretjo joško montirat...MOŠKI...

Sorodne novice