Magazin > VIP
15525 ogledov

Nezaslišano: To je naredila Meghan, ko ji je Kate v znak sprave prinesla rože

meghan markle, kate middleton Profimedia
Novinar Valentine Low pravi, da je vse, kar je o Meghan Markle napisal, res.

V oddaji 60 minutes Australia so govorili o intervjuju, ki sta ga Meghan in Harry dala Oprah Winfrey. Pogovarjali so se z različnimi viri blizu dvora, eden od teh virov je bil tudi novinar The Times, Valentine Low, ki je tik pred zloglasnim intervjujem napisal članek o tem, kako je Meghan ustrahovala podrejene.

Low pravi, da stoji za vsako besedo, ki jo je zapisal, in da so vse trditve preverili, ker vedo, da bi jih Harry zvlekel na sodišče, če bi objavili napačno informacijo.

Na vprašanje, zakaj misli, da so se dvorjani obrnili nanj, pa je odgovoril: "Imeli so občutek, da so bili utišani.“ Low tudi pravi, da nekateri nekdanji dvorjani tudi dve leti po izkušnjah z Meghan še vedno čutijo posledice. "Tudi Harry ni bil svetnik,“ je še dodal.

Z voditeljico sta se dotaknila tudi Meghaninih obtožb, da jo je svakinja Kate med pomerjanjem oblek za družice spravila v jok. "V vseh pričanjih, ki sem jih jaz slišal, je bila Kate tista, ki je jokala. Morda je tudi Meghan, kdo ve.“

Potrdil je, da je Kate Meghan po incidentu prinesla rože. "V znak sprave je Meghan prinesla rože. Ona ji je pred nosom zaloputnila vrata,“ je razkril novinar.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice