Magazin > VIP
19071 ogledov

Ogorčenje: Prijatelj princa Charles javno blatil Meghan Markle

meghan markle
Britanci ogorčeni nad prijateljem princa Charlesa.

Notranji oblikovalec Nicky Haslam, ki naj bi bil dober prijatelj princa Charlesa, se je spravil nad Meghan Markle. "Grozljivo navadni so,“ je povedal o družini novopečene vojvodinje in dodal, da bi bilo grozno, če bi se na poroki prikazal njen oče, ki je kraljevo družino tik pred velikim dogodkom osramotil z dogovorjenimi paparac fotografijami. Thomas Markle je moral prihod v London zaradi operacije na srcu odpovedati. "Dvor verjetno še vedno ne ve, kako ravnati z njimi,“ je še pripomnil.

meghan markle Magazin Znani, ki Meghan Markle ne prebavljajo

Haslam se je lotil tudi Meghanine poročne obleke, ki mu ni bila niti najmanj všeč. "Med drugim ji ni bila prav. Morala bi biti narejena iz tanjšega materiala. Zdelo se je, kot bi bila iz cementa,“ je izjavil in si na glavo nakopal srd Meghaninih oboževalcev, ki ne morejo verjeti, kako nizko se je spustil. "Kako zelo nesramno,“ je nekdo zapisal na Twitterju, neki drugi komentator pa je dodal, da bi se moral Haslam družini Markle nemudoma opravičiti.

Meghan se je s takšnimi napadi morala soočati že prej. Ko se je razvedelo, da sta s princem Harryjem par, so bile žalitve tako hude, da se je s sporočilom za javnost oglasil celo britanski dvor in pozval k strpnosti.
meghan markle Magazin Meghan Markle prosi za odpuščanje
Komentarjev 2
  • matermila 14:15 06.julij 2018.

    Če je tamladiga princa kaj v gatah,bi temu pederajzlu razsul zobe.Noben pravi ded ne pusti,da neki pederčina grdo govori o njegovi ženi.