Magazin > VIP
23605 ogledov

S tem naj bi Meghan razburila kraljico

Meghan Markle princ Harry kraljica Elizabeta
Meghan Markle z vsakim dnem bolj okuša, kako je biti pod drobnogledom javnosti.

Oči javnosti so uprte v Meghan Markle, ki se uvaja v vlogo, ki jo je prevzela s poroko s princem Harryjem. Kot vojvodinja Sussexa si pač določenih stvari ne sme več privoščiti.

Kraljico in princa Harryja je v torek spremljala na prireditvi, namenjenem mladim voditeljem sveta. Zbrani so se fotografirali za skupinsko fotografijo in prav takrat naj bi Meghan storila veliko napako. 

S slike je lepo videti, da je Meghan prekrižala kolena, ko se je usedla na stol poleg princa Harryja. Tega naj si kot vojvodinja ne bi smela dovoliti. Ženske na njenem položaju smejo noge prekrižati le v gležnjih, so hitro komentirali poznavalci dvorne etikete. 

Seveda so se oglasili tudi tisti, ki menijo, da pravila le niso tako stroga in da si kraljica s tem zagotovo ni belila las. 

harry, meghan markle Magazin O Harryju in Meghan kroži vroča govorica princ harry, meghan markel Magazin Kraljica Harryju in Meghan podarila hišo groze meghan markle Magazin Tega vročega posnetka Meghan Markle gotovo še niste videli
Komentarjev 6
  • Boris 13:31 28.junij 2018.

    anja29: A danes spet nismo tablet vzeli ?

  • Avatar Anja Arnu
    anja29 06:37 28.junij 2018.

    Ameriška mrha se ne zna ovnasati pred kraljico Elizabeto se vidi. Da je plehke pameti smotana je tako ko carleseva camila kobila.