Magazin > VIP
24648 ogledov

Opa, tako postaven je danes tekmovalec šova Gostilna išče šefa

damjan božič POP-TV-2
Se še spomnite Damjana Božiča, ki mu je za las ušla zmaga v tretji sezoni šova Gostilna išče šefa?

Damjan je danes povsem drug človek, zahvala pa gre redni vadbi in zdravi prehrani. Še pred dobrim letom je tehtal 155 kilogramov, danes pa jih ima 110. "Moj recept je hoja, vsak dan 12 kilometrov in pa prehrana. Kuham si sam, iz jedilnika sem izključil vse bele stvari, vse ogljikove hidrate. Se da," je zaupal Damjan, ki je letošnje leto začel še bolj zagnano, in sicer je že 15 krat obiskal okoliški hrib Bohor. 

Nasmejani Posavec je presenečen, da se ga ljudje spomnijo še pet let po koncu šova, v Gostilni je namreč tekmoval leta 2014. Sicer pa se danes več ne vrti za štedilnikom, saj si je želel več časa zase, zato se je odločil za službo komercialista za gostinske izdelke. "Ko gostincem kaj predstavim, še vedno naredim kakšen krožnik in to mi zadošča," pravi Damjan, ki je trenutno samski, a glede na to, kako slastne jedi objavlja na Instagramu, bo zagotovo kateri kmalu zadišalo ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#me#menime#🤗🤗🤣😋👍👈🤲

A post shared by Damjan Bozic (@dambozic) on

Komentarjev 4
  • fiston 19:36 26.januar 2020.

    "Nasmejani Posavec je presenečen, da se ga ljudje spomnijo še pet let po koncu šova" Ta pa je optimist, verjetno se ga spomni samo A.H.F.

  • Solton 14:44 26.januar 2020.

    dej A.H.F, ne seri s tem glupim OPA...dons očitno lahko reš že vsak bumbar z IQ 60 piše članke in dobi diplomo...

  • Janez_53 09:02 26.januar 2020.

    Le zakaj je avtorici članka tako všeč vzklik "OPA!"? To pravzaprav postaja v Sloveniji čedalje pogostejši pijanski vzklik, ki na žalost vedno bolj zamenjuje lep izraz "NA ZDRAVJE".

Sorodne novice