Magazin > VIP
4512 ogledov

Ostro reagiral: Aleš Bravničar stopil v bran "svojim nagicam"

Aleš Bravničar Anže Petkovšek
Priznani fotograf Aleš Bravničar, ki ga širša javnost pozna predvsem po tem, da v svoj objektiv lovi Playboyeve lepotice, ne pusti, da bi ta dekleta kdorkoli javno blatil.

Kot poroča spletni portal Točno to, je Aleš Bravničar burno reagiral na zapis blogerke Katje Grudnik (na fotografiji), ki je na svojem Instagramu zapisala: "Danes pa se že vsaka slika za Playboy, kot da bi to pomenilo nekaj spoštovanega in vrednega. Da o instagrammerkah, ki so na vsaki sliki skoraj gole, ne govorim. Žalostno je videti, da določene ženske nimajo drugega za pokazat svetu, kot svoje telo. Ženske smo več kot le telo. Seveda le, če to želimo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viva la vida Blog 💋❤ (@katjagrudnik) on

Na to se je odzval Bravničar, ki ga zapis ni pustil ravnodušnega: "Danes se že vse slačijo za Playboy, reče ena influencerka in se proda za darilno vrečko kremic, manjšo torbico in dva lip glosa." Za Žurnal24 pa je povedal tudi, kako bi bil svet lahko lepši. "Če bi vsi pustil drugim, da delajo, kar hočejo, ne bi bilo vojn in konfliktov. Naj vsak dela, kar mu paše, kar ga veseli, ne da se drugi vtikajo v to in svet bo lepši," pravi Bravničar in dodaja, da trditev, da se danes za omenjeno revijo lahko slika že vsaka, ne drži: "Ne more vsaka priti v Playboy, o tem odloča uredništvo revije in lahko povem, da je na približno trideset kandidatk ena primerna za fotografiranje, ne izberemo vsake. Dajemo pa priložnost tistim, ki bi radi dokazali, da zmorejo. In to bomo pokazali tudi v avgustovski številki, za katero smo izbrali dekleta, ki sežejo 'izven okvirjev', saj želimo s tem podpreti in spodbuditi pozitiven odnos do telesa."

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 1
  • Avatar vec
    vec 11:58 11.julij 2019.

    Vse skup je en poden, playboy sploh ne vem kako sploh zbere keš da izide, kdo to kupuje pojma nimam, instagramerke in kao influencerji pa so nič druzga kot jebeni luzerji in džabalebaroši, bolj je antipatično bitje bolj se ven ...prikaži več meče in če bit non stp ve kao centru pozornosti. Bravničar vsaj nekaj dela oz. dela to kar ga veseli in je uspešen.