Magazin > VIP
4 ogledov

Paris potrebuje oddih

1/2
Žurnal24 main
Paris Hilton si je privoščila malce oddiha od dela. Bogata dedinja na Havajih poležava na soncu in si nabira moči za nove poslovne obveznosti.

Paris Hilton se je odpravila na Havaje. Bogatašinja pravi, da potrebuje oddih. Ker vsi vemo, da dedinja večino svojega časa posveti obiskovanju zabav in pojavljanju v medijih, se postavlja logično vprašanje, zaradi česa naj bi bila Hiltonova sploh utrujena.

A plavolaska trdi, da je njeno življenje zelo naporno. Pravi, da naj bi vodila veliko korporacijo, saj ima svojo linijo oblačil, svoj šampanjec, ure, čevlje, torbice, izdeluje pa tudi oblačila za pse. Pravi, da tako obsežen posel zahteva zbranost 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Tako je skoraj takoj po tridnevni rojstnodnevni zabavi s fantom odletela na otok Maui, kjer je pozirala fotografom, se pogovarjala z novinarji in si seveda nabirala moči za nove podvige.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.