Magazin > VIP
41422 ogledov

Pevka sporočila srce parajočo novico, bolezen se je razširila

Sarah Harding Instagram
Iskren zapis zvezdnice je ganil splet …

Pevka skupine Girls Aloud, Sarah Harding je na Twitterju sporočila srce parajočo novico. 38-letnici so v začetku letošnjega leta diagnosticirali raka na dojki, ki se je sedaj razširil tudi na druge dele telesa. Povedala je, da ima trenutno vsak teden kemoterapijo in da se bori na vse pretege. 

"Upam, da ste v teh negotovih časih vsi varni. Tukaj nisem že dolgo objavljala, hvala vsem, ki ste mi pisali, da bi preverili, kako je z mano, to mi ogromno pomeni. Čutim, da je sedaj pravi čas, da delim, kaj se dogaja z mano. Ni lahkega načina, s katerim bi lahko to povedal. V začetku leta so mi diagnosticirali raka na dojkah, pred nekaj tedni pa sem prejela še žalostno novico, da se je rak razširil tudi na ostale predele mojega telesa. Razumem, da je morda šokantno, da to berete na družbenih omrežjih, a to res ni moj namen, a ker je bilo prejšnji teden omenjeno, da so me videli v bolnišnici, čutim, da je pravi čas, da ljudem povem, kaj se dogaja in to se mi zdi najboljši način," je v odkritem tvitu zapisala pevka, ki se je v zapisu še zahvalila za vso podporo družine, prijateljev in medicinskega osebja, obljubila, da bo oboževalce obveščala o svojem zdravju in vse skupaj prosila, naj spoštujejo njeno zasebnost.

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR. Tokrat je nekdo razkril, da ljubi oba spola.

 

Komentarjev 2
  • TistoPravo 13:26 27.avgust 2020.

    Z boleznijo je najboljš tako, kot drugje v svojem življenju..,naivno, igrivo ter navihano. Resnost in preterano skrb pa prihranit za svet izven svojega..

  • moder 10:44 27.avgust 2020.

    ja z kemoterapijo bo zagotovo premagala vse, še najbolj pa življenje....

Sorodne novice