Magazin > VIP
40734 ogledov

Po 14 letih zveze znana Slovenka končno s prstanom

Novice: Partnerka našega voditelja šokirana nad njegovim darilom - Željkić Planet TV
A ne od svojega dragega ...

Radijca, urednika, novinarja in komika Željko Čakarević Željkić in Petra Skrivarnik sta se spoznala ter zaljubila v službi, na radiu, njuna zveza traja že 14 let, okronala sta jo z rojstvom sina, s poroko pa še ne. Glede na to, da si Petra Željkića rada "privošči" tudi na družbenih omrežjih in v svoji kolumni, se je tokrat spotaknila ob to, da ji še vedno ni nadel prstana. Takole je hudomušno zapisala na Facebooku: "Na današnji dan praznujeva 13 let uradne zveze. Ali 14. Ne vem točno, vem samo, da se vleče. Tole pa je čudovit prstan, ki sem ga dobila ... Od staršev za 40-ko."

Sicer pa v zadrego javno ne spravlja le Petra Željka, ampak tudi obratno. Kako je zardevala, medtem ko sta kupovala nov televizijski sprejemnik in zakaj, preverite TUKAJ.

A naš komik le ni tako okoren, ko pride do romantičnih dejanj, kot se Petra rada šali, le da rad preseneti izven okvirjev. "Očitno so še moji starši obupali nad idejo o zaroki, zato so mi za 40-ko podarili prstan. Ker je po njihovo to edini način, da njihova prvorojenka pri teh letih še dobi prstan. Željkić ne mara kupovati daril na silo oz. ko mu to določi datum, npr. na božič, rojstni dan, obletnico. Raje preseneti na nepričakovan datum. Največje presenečenje je bilo, ko mi je enkrat na skrivaj spakiral in me po običajnem sobotnem nakupu hrane, namesto domov, peljal na Dunaj v zelo lep hotel. Takrat mi ni bilo nič jasno. En teden me je opazoval, katera ličila in kozmetiko uporabljam, se kar naenkrat zanimal, katera zdravila za ščitnico jemljem in kje jih hranim, da je na koncu res vse spakiral. Kar se pa tiče same poroke oz. zaroke, pa večkrat pravi, da je to njegov zadnji joker, ko bo nekaj pošteno zasral. Res komaj čakam, da potegne prstan ven v trenutku, ko ga bom želela ubiti. Kar se romantike na splošno tiče, bi pa rekla, da si jo očitno predstavlja malo drugače. Midva ne gledava zvezd, ampak me pelje na tekmo od Zvezde," je za Žurnal24 razkrila Petra. 

Komentarjev 2
  • Avatar jate
    jate 09:38 16.januar 2024.

    če sta do zdaj živela na koruzi in bila srečna ,naj še naprej,škoda da to pokvarita s poroko,da se ne bo ponovila zgodba ala Saša Landero

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:55 16.januar 2024.

    O šit

Sorodne novice