Magazin > VIP
50928 ogledov

Po domnevnem koncu zveze z našo voditeljico kupil hišo s slavno mamo

Katarina Matejčič Bloomberg Adria
Zasebnih sprememb voditeljica ne komentira, a zdi se, da sta res šla vsak svojo pot ...

Znana novinarka Katarina Matejčič je za Žurnal24 konec leta 2021 razkrila, da je srečna v objemu Blaža Tomca Zidarja, ki ga je spoznala med potovanjem po Sejšelih. Parček so takrat razkrinkale fotografije s premiere v Mestnem gledališču ljubljanskem, kjer sta si skupaj ogledala predstavo, v kateri je igrala Blaževa mama, znana gledališka in televizijska igralka Judita Zidar. Prav tako pa ima Blaž tudi znanega očeta, legendarnega člana zasedbe Pankrti in univerzitetnega profesorja Gregorja Tomca.

Letos pa so se začela pojavljati ugibanja, ali Katarina in Blaž nista več par? Voditeljica spomladi govoric za Žurnal24 ni želela komentirati, a če ne zasebno, je korak naprej vsekakor naredila poslovno. Katarina  je bila dolga leta del ekipe Financ in oddaje 24 ur, do nedavnega pa prvo ime programa Bloomberg Adria. V začetku avgusta pa je razkrila, da se od novinarskega poklica poslavlja in začenja novo poslovno pot. 

Prav tako se je za novo poglavje odločil tudi Blaž. Njegova mama Judita je za revijo Jana nedavno namreč razkrila, da sta s sinom kupila idilično hišo v Istri, ki jo obdaja vrt z oljkami in sadnim drevjem. "Zelo rada bi gledala morje, ampak nisem tako bogata, da bi si kupila nepremičnino v prvi ali drugi vrsti ob morju. In če ni modro, potem je tudi pogled na zeleno okolico zelo lep," je igralka med drugim razkrila za omenjeno revijo. 

Komentarjev 1
  • andrej084 14:28 02.september 2023.

    Julita, Julita, prosm ostan, lahko pa tut hitro, daš me na stran.... pesem pankrtov, ko je bila Judita še godna, se pa ni odločila za Lovšina, ki je bll vanjo zaljubljen, temveč za Tomca, ki je imel verjetno bolj trdega ...prikaži več curaklja. Tomc je nato onegavil še Arkovo iz poptv, zdej pa ga jebe o vetjetno plenice...

Sorodne novice