Magazin > VIP
35306 ogledov

Poglejte, v kakšno lepotico je zrasla hči Mihe Hercoga in Saše Lendero!

saša lendero, miha hercog Instagram
Aria ima že 15 let.

Miha Hercog je pred kratkim na Instagramu objavil simpatično fotografijo s svojo hčerko Ario, na kateri se prikupno smehljata. Nad objavljenim so bili navdušeni tudi njegovi sledilci, ki so komentirali, da je hčerka prava lepotička in da je čudovita kombinacija Mihe in Saše, ki je januarja lansko leto sporočila, da gresta z Miho vsak svojo pot. 

Hercog je povedal, da mu je čas, ki ga preživi s svojo hčerko, zelo pomemben. “Skupaj gledava filme in kartava, največkrat igrava enko,” je razkril glasbeni producent, ki je priznal tudi, da sta s Sašo v zelo dobrih odnosih in da se glede preživljanja časa z Ario prilagajata željam hčerke in ne komplicirata. “Nimava natančno zamejeno, v smislu, zdaj bo tu, zdaj bo tam. Aria je že dovolj odrasla, da pove, česa si želi,” je dodal Hercog. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Ker je bila ločitev Miha in Saše medijsko zelo odmevna, je bilo zato Arii še težje. Miha je o spopadanju s tem izzivom v preteklosti povedal: "Težko je dati kakršenkoli nasvet, ker je pri vsakem drugače, vsak ima drugačen odnos. Ampak to je najtežje, otroci so najtežja stvar pri ločitvi. Poslušati je treba svoje srce, občutke, predvsem pa otroku nuditi vso ljubezen, kadarkoli jo potrebuje. Ne glede na to, da je težko tudi zate in za partnerja, s katerim si bil skupaj. Otrok naj bo vedno na prvem mestu, to je najbolj pomembna stvar.”

Aria je sedaj v občutljivem najstniškem obdobju, v katerem v ospredje prihajajo tudi fantje, a Mihe to ne skrbi. “S Sašo veva, kakšen profil fantov je Arii všeč in naju to ne skrbi. Želiva si, da najde nekoga s podobnimi načeli in vrednotami, saj je sama po karakterju zelo srčna,” je ponosno dodal Miha.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Ender3 17:58 25.maj 2024.

    Simpatična, to ima po starših..

  • Pierre 14:39 25.maj 2024.

    Lušna, kakšna pa je v bikinkah?

Sorodne novice