Magazin > VIP
48505 ogledov

Potovanje znane Slovenke se je končalo v bolnišnici

Nika Krmec Instagram
Dober začetek potovanja, slab konec.

Pevec David Amaro in pevka Nika Krmec sta se nedavno mudila na Zanzibarju, kjer sta najboljša prijatelja preživela zimski oddih na toplem. Za Niko se žal počitnice niso končale ravno prijetno, saj je pristala v bolnišnici, je sporočila prek Instagrama. Zastrupila se je namreč s hrano. 

nika krmec, david amaro | Avtor: Planet TV Planet TV

Pevca pa nista bila najboljša prijatelja od nekdaj, temveč sta bila dve leti celo par. "Res je, Nika je bila moj prvi poljub in prvi metuljčki, ko sva bila stara 14 let. Takrat sva mislila, da sva noro zaljubljena, v zvezi pa sva bila skoraj dve leti," je priznal danes 30-letni Amaro, ki je Niko spoznal kot članico skupine Foxy Teens, takrat sta bila namreč oba glasbena varovanca Mikija Šarca in Tanje Žagar. 

Že nekaj časa je znano, da je David istospolno usmerjen in da ima že približno tri leta fanta Aljaža. Skupaj sta velik vzor mladim, saj odkrito govorita o istospolni usmerjenosti in spodbujata mlade, naj jih tega ne bo sram.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice