Magazin > VIP
6385 ogledov

O tej temi, ki je zanimala vse, znani Slovenec več ne govori

riba, raca, rak, david amaro Profimedia
O ljubezenskem življenju postal skrivnosten.

David Amaro je oktobra nastopil na avdiciji hrvaškega šova Super Star in se uvrstil v naslednji krog. Žirijo, v kateri sedita tudi Severina in Tonči Huljić, je dobesedno sezul. Takrat je povedal, da ima pred pevskimi nastopi vedno tremo, ker pa je vedel, da ga bodo poslušali ustvarjalci, ki jih spremlja in občuduje že celo življenje, je bila trema še toliko večja. A brez potrebe, David je namreč navdušil s svojo interpretacijo skladbe Lejla, ki jo v originalu poje Hari Mata Hari. 

Amaro je uspešno opravil vse avdicijske nastope, se uvrstil v polfinale šova in celo v finale. "Prišel sem do finala, to je velik uspeh. Drži pa, da sem le bil Slovenec v tuji državi, odločalo je le glasovanje občinstva, žirija ni imela nobene besede. Ni mi bilo naklonjeno, da so glasovali le Hrvati," je povedal za Žurnal24. Izpolnila se mu je tudi želja, da bi bil na koncertnih odrih bolj prisoten, pridobil je namreč veliko kontaktov, a več zaenkrat še ne želi razkriti. Kaj pa sodelovanje s Severino, glede na to, da je bila nad njim tako navdušena? "A si predstavljate, tega bi si tudi jaz želel. Sva pa se spoznala in sva na živijo, nedavno pa me je tudi omenila v enem izmed intervjujev," je razkril.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Amaro (@davidamaro__)

David pa je lansko leto sodeloval tudi v našem resničnostnem šovu Riba, raca, rak, kjer so znani Slovenci pokazali svoje kuharske sposobnosti. No, David je pokazal le, da je bolj vešč za mikrofonom  kot za štedilnikom, zato mu je pri večerji za slavne goste pomagal fant Aljaž. Glasbenik je pred leti marsikoga presenetil, ko je po sodelovanju v oddaji Znan obraz ima svoj glas odkrito razkril svojo spolno usmerjenost in kasneje tudi javno povedal, da je srečo našel v objemu fanta Aljaža. A o tej temi David ne želi več govoriti. "Glede tega že nekaj časa ne dajem več izjav," je povedal za Žurnal24, a zanikal, da bi se razšla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Amaro (@davidamaro__)

Komentarjev 1
  • Pierre 12:09 25.januar 2024.

    Na tem portalu piše da je prej brusil in se lizal z Niko Krmec? Sicer pa hu fakin kers??

Sorodne novice