Magazin > VIP
6998 ogledov

Predsednik ga je "spustil" pred vojvodinjo Camillo

Joe Biden epa
Predsednik ZDA Joe Biden je med pogovorom z vojvodinjo Cornwallsko na vrhu COP26 menda spustil dolg in glasen prdec, danes poročajo tuji mediji.

Po dobro obveščenem viru, ki je spregovoril za The Mail on Sunday, sta se vojvodinja Camilla in predsednik prejšnji teden pogovarjala na svetovnem srečanju o podnebnih spremembah na Škotskem, ko naj bi ga Biden spustil. "Bilo je dolgo in glasno, bilo ga je nemogoče prezreti. Camilla ni nehala govoriti o tem," je povedal vir. 

Ameriški predsednik se je z vojvodinjo srečal med sprejemom v ponedeljek, v galeriji Kelvingrove Art Gallery, ki so se ga udeležili princ Charles, vojvoda in vojvodinja Cambriška in Boris Johnson.

Le nekaj ​​ur pred tem, pa se je zgodil še en incident. Biden je med uvodnimi besedami na konferenci o podnebnih spremembah kinkal. Oči je zaprl za 22 sekund, dokler ga ni prebudil pomočnik. Tuji mediji še pišejo, da gre to pač pripisati njegovi starosti, predsednik bo namreč kmalu dopolnil 79 let in je najstarejši predsednik v zgodovini ZDA.

Komentarjev 4
  • munja 18:46 08.november 2021.

    Ja, uboga kamelca, zdaj pa spat ne bo mogla. Bolana baba!!

  • dare326 14:26 08.november 2021.

    Vsak prdne, razen Melanije. Trump pravi, da je še ni slišal prdeti.

  • Tupamaros 13:38 08.november 2021.

    Prispevek metana, najhujšega toplogrednega plina.

Sorodne novice