Magazin > VIP
11224 ogledov

Prepoznate sina dveh zelo znanih Slovencev?

Nina Grilc Instagram
Tudi on postaja vse bolj prepoznaven ...

Na Popevki je pretekli teden nastopila tudi pevka Nina Grilc, ki je navdušila tako z glasom kot s stasom. Marsikdo je mislil, da Ninina skladba Ni isto govori o njenem pokojnem soprogu, vrhunskemu deskarju Marku Grilcu, a je pevka za Žurnal24 nedavno razkrila, da temu ni tako. "Ni posvečena Maretu, napisala sta jo moja dva prijatelja. Bo pa njemu posvečen nastop, saj je vedno užival v mojih nastopih in me podpiral. Želim si, da bi bil nastop na Popevki odskočna deska, ker res uživam v tem, in da v prihodnosti naredim skladbo, ki bo posvečena njemu," je Nina povedala pred nastopom na Popevki. 

Na odru so se ji pridružili tudi trije spremljevalni pevci in eden izmed njih ima zelo slavne starše. Nino je na odru namreč spremljal Aleks Cavazza, sin voditeljice Oriane Girotto in legendarnega igralca Borisa Cavazze. Aleks, oziroma Aleksander Boris, v našem medijskem prostoru tudi sam postaja vse bolj prepoznaven umetnik. Poleg tega, da nastopa s svojo glasbeno skupino Masaž, se je že preizkusil tudi kot igralec, med drugim v drugi sezoni priljubljene Voyo serije Gospod profesor. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 14:22 13.september 2023.

    Če je nastop posvetila pokojnemu možu, bi se temu primerno lahko tudi uredila. Delovala je kot cenena maškara.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 14:21 13.september 2023.

    Če je nastop že posvetila pokojnemu možu, bi se lahko temu primerno spodobno uredila. Jaz bi lil solze kot iz škafa, če bi jo gledal z neba!!!!

  • burekburek 12:12 13.september 2023.

    J... bi Ninu

Sorodne novice