Magazin > VIP
20314 ogledov

Malčica pokojnega Grilca močno povezana z očkom, ki ga nikoli ni spoznala

Nina Grilc Saša Despot
Ganljivo ...

Vdova našega pokojnega deskarja na snegu Marka Grilca, Nina Grilc na Instagramu redno deli družinske utrinke in zdi se, da se resnično trudi. Z vsemi tremi otroki ohranja Markovo zapuščino, zato še vedno večino časa preživijo v naravi, predvsem na snegu. Sin in starejša hčerka sta odlična deskarja tudi sama, najmlajša Alaska, ki je stara komaj dobro leto in očka nikoli ni spoznala, pa že kaže zanimanje za Markov najljubši šport in življenjsko poslanstvo.

Nina je na Instagramu objavila ganljiv video malčice Alaske, ki hodi do očkovega borda in zna povedati, da je njegov. "Ta trenutek, kako si vse te mesece želim, da bi ga poznala. Kažemo ji njegove fotografije, a dejstvo, da se sprehodi do njegovega borda in ga pokliče, pomeni, da ga spoznava, čeprav ne na način, ki bi si ga želela. A tukaj je in vedno bo, naš dada," je Nina zapisala ob posnetku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Sicer pa Nina nima polnih rok dela le z materinstvom, temveč tudi z ohranjanjem Markove zapuščine. Tako pokojnemu soprogu v spomin večkrat letno organizira snežne, kolesarske in skate dogodke na prostem, katerih rdeča nit je druženje in šport, to kar je tudi Marko imel najraje. Naslednji The Grilo Memorial se bo zgodil 18. in 19. marca v avstrijskem Absolut parku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Komentarjev 3
  • 4krogci 11:45 22.februar 2023.

    Najmanj ogabno, ce ne celo grozljivo! Nina za vsako ceno zeli se naprej svoje lagodno brezdelno zivljenje, pa cetudi zgolj z nakladanjem na instagramu….skratka dobesedno preko trupelj (pokojnega moza) za svojo guzico!

  • Majazmaja 09:51 22.februar 2023.

    Kot sem napisala pred meseci: samopromotorka, ki izkorišča otroke in pokojnega partnerja. Brezveze in vredno pomilovanja.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:09 22.februar 2023.

    Ta ženska je mentalno prizadeta. Vse za pozornost. Naj pove koliko denarnih pomoči dobiva , kot vdova s tremo otroki, da si privošči vsa bogata potovanja in razkošje. Smrt partnerja izkorišča za promocijo sebe. Bolano!

Sorodne novice