Magazin > VIP
20255 ogledov

Naši pevki nastop za pokojnega moža skoraj prekrižala bolezen

Marko Grilc Instagram
"Vedno me je podpiral, današnji nastop bo posvečen Maretu," pravi Nina Grilc, pevka, športnica, mamica treh otrok in soproga našega pokojnega vrhunskega deskarja Marka Grilca.

Na odru Slovenske popevke bo danes nastopila tudi pevka Nina Grilc, čeprav ji je pred dnevi močno ponagajalo zdravje. "Nisem še čist v redu, glasilke niso 100-odstotne, bom pa toliko več vložila v energijo na odru," je dan pred nastopom povedala Grilčeva, za katero je zelo pestro poletje, je namreč mamica malčici in dvema šolarjema, zato ji poletni ni preostalo drugega, kot da je službene dolžnosti opravljala ponoči, pomanjkanje spanja, pa se ji sedaj pozna na zdravju.

Današnji nastop pa je tudi vrnitev Nine kot pevke, a pesem, čeprav vsi tako mislijo, ni posvečena pokojnemu soprogu Marku Grilcu. "Ni posvečena Maretu, napisala sta jo moja dva prijatelja. Bo pa njemu posvečen nastop, saj je vedno užival v mojih nastopih in me podpiral. Želim si, da bi bil nastop na Popevki odskočna deska, ker res uživam v tem, in da v prihodnosti naredim skladbo, ki bo posvečena njemu. Vajo z orkestrom smo že imeli in res se že veselim nastopa," za Žurnal24 pove Nina, ki pa ima poleg petja še en skriti talent. Njen glas lahko namreč slišimo tudi v nekaterih celovečernih risankah, je namreč odlična pri sinhronizaciji, sploh pri vlogah, ki zahtevajo veliko pevskih vložkov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Še vedno pa se zavzeto posveča športnim dogodkom, ki jih večkrat leto posvečajo spominu na pokojnega Marka in to preko športov, ki jih je imel najrajši, bordanja, skatanja in kolesarstva. Nina ima tako polne roke dela, a je vseeno videti v vrhunski formi. Pravi, da ravnotežje lovi z obiski fitnesa, ki ji da energijo in moč za vsakodnevne obveznosti in njene tri otroke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Komentarjev 1
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:09 09.september 2023.

    Zbirali denar za ubogo vdovo , Da se preserava na eksotičnih potovanjih. Iz moževe smrti dela reklamo zase. Sramota!

Sorodne novice