Magazin > VIP
94226 ogledov

Romih pojasnil, zakaj sta z Jasno Kuljaj pred leti ohladila odnose

Voditelja Boštjan Romih in Jasna Kuljaj bosta nazdravljala tudi v naslednjem let Žurnal24 main
Voditelja sta nekoč skupaj vodila priljubljeno oddajo Na zdravje!, ki se je za Jasno končala s tožbo, z Romihom pa sta bila takrat na nasprotnih bregovih.

Nekdanja sovoditelja in prijatelja Jasna Kuljaj ter Boštjan Romih sta se nekaj let gledala malce postrani, a sta zamere zgladila in Boštjan je bil kasneje celo gost v oddaji Pri Črnem Petru, ki jo danes vodi Jasna. 

Leta 2013 je Jasna namreč prišla v spor z RTV Slovenija, saj je od televizije zahtevala, da jo po skoraj desetletju prekarnega dela zaposlijo. Takrat je tudi zapustila priljubljeno oddajo Na zdravje! in z Boštjanom sta se znašla na nasprotnih bregovih. "Nikoli se nisva uspela skregati, a takrat sva bila vsak na svojem bregu. Meni je bilo ok biti svobodnjak in si zaposlitve nisem želel. Najin odnos se je takrat ohladil. Ne da sva bila skregana, le videla se takrat nisva leto in pol. A stvari je brez veze vleči. Jaz sem vesel, da sedaj  ustvarjajo oddajo Pri črnem Petru in da se imajo dobro," pravi danes Boštjan in dodaja, da ima lepe spomine na vodenje zabavnih oddaj, a da trenutno nazaj ne vleče, saj je zelo zadovoljen z ustvarjanjem in vodenjem oddaje Ambienti.

Dodaja pa še, da kakršne koli spore ne rad pogreva ali rešuje v medijih in da je to stvar, ki jo mora vsak urediti osebno. Sicer pa noben od njiju ni zamerljive vrste, zato je danes že vse to za njima. 

Komentarjev 4
  • sam1 08:32 24.januar 2021.

    Jaz sem pa misli,da je ni hotel "pritisniti"-tako je že boljše.....

  • sajnires 16:47 23.januar 2021.

    lepo, lepo...

  • Avatar karjola
    karjola 13:00 23.januar 2021.

    Še vedno lahko vtri torbico na prešernovem trgu. Povpraševanje je veliko ...

Sorodne novice