Magazin > VIP
19132 ogledov

Sabina iz Kmetije: Najprej močno shujšala, sedaj pa se ji je zgodilo to

Sabina Mlakar POP TV
Nekdanja kandidatka Kmetije ne bi mogla biti bolj srečna.

O Sabini Mlakar, ki je kot tekmovalka v šovu Kmetija nastopila pred leti, v lanski sezoni pa je štrene mešala kot posebna gostja, smo nazadnje pisali oktobra lani, ko nam je zaupala, da je našla novo službo v pekarni in da je je v treh mesecih z osebnim trenerjem shujšala za 10 kilogramov.

Sabina, Ketija Magazin Sabina iz Kmetije besna: Od POP TV zahteva 10 tisočakov
 
Njeno življenje pa je sedaj še lepše, saj je Mlakarjeva srečno zaljubljena. "S Kmetijo je prišla tudi prepoznavnost. Odprla mi je pot do srca ljudi. Človeku, ki sem mu bila všeč, se ni bilo težko odločiti zame. Veliko moških se je zaljubilo vame, izbrala pa sem pravega - moškega svojega življenja. Z njim se vidim do konca življenja," je za Žurnal24 povedala Sabina in dodala, da je njen novi izbranec mlajši od nje. Zagotovo pa ne bi bila skupaj, če ne bi bil tako vztrajen ...

"Nekaj časa me je opazoval v pekarni, v kateri sem delala. Ni se mi upal takoj približati. Nato sem zamenjala službo. Ko me ni več videl na starem delovnem mestu, je šel v akcijo. Spraševal je, kje sem, in na koncu le dobil mojo telefonsko številko. Celo noč sva se pogovarjala, nato pa sva šla na kavo in začela se je zveza. Drug do drugega čutiva globoko ljubezen, česa takšnega si prej niti predstavljati nisem mogla. Ljubezen je sveža in mislim, da bo trajala do konca najinih dni, ker imava veliko skupnih ciljev in se podpirava. Razkriti ga še ne smem zaradi njegove trenutne situacije, bo pa tudi za to prišel čas. Ljubezen je močna, sladka, vsa medena. Upam, da naju čebele ne bodo napadle. Hahaha. Res je moški mojih sanj, človek, ki sem si ga želela. Moja želja je uresničena. Hvala, moja ljubezen, ker obstajaš."

Sabina Mlakar Magazin Sabina iz Kmetije močno shujšala
 

Komentarjev 1
  • mizimazi 08:23 02.junij 2020.

    avtor Irena K(urac)....a se še zmerej pališ na ćefurke ???