Magazin > VIP
7529 ogledov

Sabina Remar noč preživela na urgenci

sabina remar Dragan Djordjević Belja, Petar Zexyn
Le kaj se dogaja z našo lepotico?

Sabina Remar je ta teden s svojimi Instagram sledilci delila nočni obisk ljubljanske urgence, le kaj se je zgodilo? Remarjevo smo po dnevu in pol le uspeli priklicati, a je bila z informacijami zelo skopa.

"Ne želim povedati, kaj se je dogajalo, lahko povem le, da sem sedaj ok. Sem pa na urgenci čakala od polnoči do petih zjutraj, čeprav neke grozne gneče ni bilo," je vse kar nam je Sabina zaupala.

Kakorkoli, želimo ji čimprejšnje okrevanje.

Sabina Remar | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 5
  • Majazmaja 09:43 16.marec 2018.

    ''Sem pa na urgenci čakala od polnoči do petih zjutraj, čeprav neke grozne gneče ni bilo," Očitno ni bilo nič resnega. Glede na to, da se o njej že doooolgo ne piše, je pač morala objaviti nekaj, da se spravi ...prikaži veči iz naftalina. Zakaj angleški jezik in ne za popestritev kateri drugi? Vsaj kakšna francoščina, italijanščina ali španščina, če že hrvaško/srbsko/bosansko ali nemško ni dovolj fino ...

  • albert64 08:36 16.marec 2018.

    Malo zmešani pojmi ogeografiji ,kaj je res troveljčanka,prekmurka ali čefurka pregleda na PHP so nekateri bilj potreni

  • Lovebites 07:54 16.marec 2018.

    Ancka,Polje se caka,nic bat.Tipicno...lepotica,to je vsaka,o kateri je clanek.Vsak ima svoja merila glede lepote,ampak vsako escort dekle,hci cefurjev ali neko skilasto ,od operacij zdelano prekmurko pa res ne rabiti imenovati lepotice. A tale trboveljska cefurka mora pisat v anglescini?V cem ...prikaži večm je fora?Koga zanima?Mene ne,samo komentiram ta zmazek.Dvomim,da sploh koga.

Sorodne novice