Magazin > VIP
27222 ogledov

Salome razkrila, da je bila v zvezi z znanim Slovencem

salome Instagram
Je razkrila s katerim?

David Amaro, ki znane Slovence zaslišuje s pikantnimi vprašanji v rubriki Quickie na Radiu Antena, se je tokrat 'lotil' Salome. Estradnika sta skupaj že sodelovala v oddaji na Planet TV, Riba raca rak, ki je dobila ogromno odziva. "Najina skupna energija je nalezljiva in vem, da naju ljudje radi gledajo skupaj. Pa tudi midva se vsakič nasmejiva," je povedal Amaro in dodal, da je bilo na snemanju sproščeno in zabavno: "Salome je bila brez dlake na jeziku, kot zna samo ona. Marsikaj je povedala, med drugim tudi to, da je že bila z znanim Slovencem. Sicer pa sem spoznal, da je Salome dejansko postala zelo mirna oseba, a kot sama pravi, ko je treba delati, je treba delati in ko se kamere prižgejo postane prava zabavljačica." "Od tega jaz živim, od škandala," mu je v smehu povedala med intervjujem in odgovorila na vsa njegova žgečkljiva vprašanja.

Povedala je, da je na prvem zmenku že šla med rjuhe in to trezna in pijana ter da se je strastem že predajala z več osebami hkrati. A to je bilo nekoč, danes je na prvem mestu eksistenca, delo in potovanja. V zvezah pa išče ljubezen, seks ni več na prvem mestu kot je bil v mlajših letih.

Razkrila je tudi, da je bila v skrivni zvezi, saj je moške strah povedati, da so z njo, ker se bojijo, da bi jih drugi obrekovali. Na vprašanje, s katerim znanim Slovencem je bila v zvezi in, ali je bil to Damjan Murko, pa je odgovorila: "Ma, kakšen Murko, jaz potrebujem deca. Vidiš, kako sem velika, ko King Kong. To bom zadržala zase."

Komentarjev 9
 • Pierre 16:25 02.oktober 2023.

  V neki družbi so jo vprašali ali se je kdaj ukvarjala s hrvaškimi in/ali slovenskimi politiki, rekla je ''Ma da, svima sam ga pofafala'' Carica!!!!

 • lojs 15:31 02.oktober 2023.

  a glas mu pa ne morjo popravit, ogabno!

 • Avatar Garancija
  Garancija 09:38 02.oktober 2023.

  Za frike me ne briga