Magazin > VIP
10449 ogledov

Salome šokirala z izpovedjo o partnerju

Salome Voyo
Žalostna zgodba ...

Voditeljica Lea Mederal Gams je v svoji pohodniški oddaji Potep z Leo tokrat gostila Salome, s katero sta obiskali Dom pod Storžičem. Salome se je razgovorila o trnovi poti, ki jo je prehodila do spremembe spola, razkrila pa je tudi žalosten podatek, da je že celo življenje samska. Nekoč je sicer bila v skrivni zvezi, a pravi, da tega ne bi štela kot prav partnerski odnos.

Ob koncu oddaje je tudi povedala, da je bila največja napaka to, da se je medijsko izpostavila. "Mogoče je največja napaka to, da sem se medijsko izpostavila. Zagotovo bi bilo življenje lažje, če ne bi bila medijska osebnost. Če se ne bi medijsko izpostavila, bi verjetno danes imela partnerja in živela mirno življenje," je povedala.  

Nedavno pa je tudi razkrila, da je bila nekoč skupaj z znanim Slovencem, več o tem TUKAJ. Sicer pa prav kmalu pripravlja avtorski stand up kabare Iznenada Salome, v katerem bo razkrila svojo življenjsko zgodbo. 

Komentarjev 5
  • munja 11:02 19.oktober 2023.

    Me nič ne moti, naj živi svoje življenje, jaz bom pa svojega. Če se je izpostavila, je to pač njen problem, ne moj.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:11 19.oktober 2023.

    Je še veliko bolj zanimivih novic, recimo ta, da še vedno ne vemo ali se je posilstvo dekleta v železniškem prehodu zgodilo ali ne za tega frika mi pa dol visi.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:44 19.oktober 2023.

    Je še veliko bolj zanimivih novic,recimo ta,da še zmeraj niso našli posiljevalce dekleta in železniškega podhoda.Za tega frika nam pa dol visi.

Sorodne novice