Magazin > VIP
5339 ogledov

Sanjska Nina Radi seksi kot še nikoli

Nina Radi Instagram
Odvrgla je modrček in se tako nastavila soncu …

Nina Radi, ki smo jo lahko gledali v resničnostnem šovu Sanjski moški, si je te dni privoščila oddih od vsakdanjega življenja in se odpeljala na morje. Na fotografiji lahko vidimo, kako stoji pod zunanjo prho in nosi samo spodnji del kopalk. Fotografija je požela skoraj 8 tisoč všečkov in pod njo so se zvrstili mnogi komentarji, kot so “postava kot iz revije”, “zelo vroča”, “v nulo si” ipd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓡𝓪𝓭𝓲 •𝓜𝓲š𝓴𝓪• (@nina.radi)

Svetlolasa lepotica v vsakdanjem življenju dela na področju osebne asistence kot osebna asistentka invalidov in bolnih in pravi, da jo to delo resnično izpopolnjuje. "Po zaključku osnovne šole sem delala preko Zveze prijateljev mladine, nudila pomoč, saj me je to vedno izpopolnjevalo. Že takrat me je nadvse pozitivno presenetila hvaležnost teh ljudi. Nato sem delala kot grafična oblikovalka, dela je bilo resnično veliko, prinašala sem ga domov, a na koncu ugotovila, da ni vredno mojega časa in zdravja, več kot denar mi pomeni čas. Ko enkrat zboliš, je najpomembnejši čas in takrat se tudi zaveš, koliko pomeni tuja pomoč. Zdaj delam na področju osebne asistence kot osebna asistentka invalidov in bolnih," je za naš portal povedala takrat.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Ender3 14:41 03.avgust 2023.

    Vse iz POPtv je po defoltu sanjsko.

  • Majazmaja 10:18 03.avgust 2023.

    Zanimiva tale Nina ... Poleti lansira take fotke, pozimi je pa na smrt bolna. Važno, da se piše, pa ne glede na to, kaj. Glede menjave "kariere" - kot grafična oblikovalka je bila zanič in si z njo niso imeli ...prikaži več kaj pomagati, nove službe v grafičnem oblikovanju ni bilo, osebne asistente pa iščejo z lučjo in lupo pri belem dnevu, tako da vzamejo vsakega, ki se prijavi in opravi osnovno usposabljanje.

  • SamoResnica 09:53 03.avgust 2023.

    Sexy kot še nikoli.... Samska pa tut kot še nikoli :)

Sorodne novice