Magazin > VIP
20901 ogledov

Sanjski moški: Mary Ševo moški za druženje ponujajo celo denar!

mary ševo POP TV
Je sanjski Gregor Čeglaj prvi moški, ki je zavrnil privlačno Mary Ševo?

Gregor Čeglaj jo je iz šova Sanjski moški poslal, češ da je hladna, o očitno marsikateri moški ni tega mnenja. Mary Ševo po odhodu iz šova Sanjski moški namreč zasipajo z raznovrstnimi ponudbami preko družbenih omrežjih, celo z ženitnimi in nespodobnimi. "Veliko raznoraznih sporočil dobivam, tudi nespodobna, a jih niti ne odpiram. Da, nekdo mi je ponudil celo denar za nekaj ur druženja z mano. Napisal je, da sicer nikoli ne bi najel spremljevalke, da meni pa bi plačal. Odpisala sem mu le, da me tovrstne ponudbe ne zanimajo. Tudi sicer se na povabila preko družbenih omrežjih ne odzivam, tudi na kave ne hodim. Človeka rada vidim in spoznam v živo," je za zurnal24.si razkrila Mary.

Sicer pa sanjski Gregor ni prvi moški, ki je zavrnil lepo Mary. Temnolaska pravi, da se je moški kar malo bojijo. "Jaz sem tak močen karakter, da se me včasih moški bojijo. Na začetku so vsi glasni, ko pa bi se lahko razvilo kaj več, se ustrašijo," pravi Mary, ki je prepričana, da ljubezni ne moreš izsiliti in da se vse zgodi ob svojem času. 

Komentarjev 3
  • Russell_Ellinger 11:33 24.junij 2021.

    Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • jan631 11:08 24.junij 2021.

    Kaj je spremenila spol?Nekam čudno mi izgleda.

  • sajnires 11:01 24.junij 2021.

    le zakaj se te bojijo... le zakaj....

Sorodne novice