Magazin > VIP
67421 ogledov

Sanjski moški o kandidatkah: "Vse so se zaljubile vame, razen te tri"

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo POP TV
Katere?

Sanjski moški Gregor Čeglaj je za zurnal24.si razkril, da točno ve, katere kandidatke je popolnoma očaral, čeprav številne sedaj govorijo, da so šle v šov le zaradi promocije. 

"Lahko sedaj govorijo, da so šle v šov zaradi promocije, a je to verjetno le zato, da ne bi bile videti kot osmoljenke, ker niso dobile vrtnice. Jaz točno vem, katere so bile notri zaradi promocije. To so bile Ana, Sandra in pa morda še Mary. Vse ostale so se zaljubile, le da so nekatere to znale zelo pokazati pred kamerami, kot na primer Anja, Laura in Nina R., a tudi tiste, ki so prišle povsem hladne, kot na primer Nina S., se je videlo, da jim ni vseeno zame," je mnenja Gregor.  

"Verjetno pa nobena ni pričakovala, da bo s šovom dobila toliko novih sledilcev na Instagramu, tudi jaz ne. Morda si misliš, da jih bo kakšnih 5 tisoč, ne pa 20 tisoč. In to so nove razmere, ki smo ji seveda izkoristili, tudi jaz.  Vsekakor pa to ni bil povod, da sem šel v šov. Šel sem zato, da najdem svojo življenjsko sopotnico," še dodaja Gregor. 

Komentarjev 8
  • Avatar pantani
    pantani 07:17 21.junij 2021.

    Ta ni S od sanjskega moškega!!!

  • Avatar @narhist
    @narhist 23:18 20.junij 2021.

    Tole pa spada v kategorijo izjav kot je: Ta noč ni bila moj dan.

  • bi_ba 17:02 20.junij 2021.

    Vase zaljubljen luzer. Pa še slab in osladen igralec.

Sorodne novice