Magazin > VIP
85509 ogledov

Saša Einsiedler skoraj neprepoznavna

Saša Einsiedler Facebook
Manekensko vitka in s še temnejšo barvo las.

Dolgoletna svetlolaska in nekdanja priljubljena televizijska voditeljica Saša Einsiedler je zelo spremenila svojo vizualno podobo. Iz blondinke se je pozimi prelevila v rdečelasko in se postrigla na kratko, sedaj pa se je odločila še za temnejšo barvo, rjavo.

Voditeljica nam je marca zaupala, da je bila to le ena izmed transformacij k še bolj zdravemu življenjskemu stilu. "Zaradi zaprtja frizerskih salonov se nisem barvala in ugotovila, da še nisem tako zelo siva in da se ne bom več barvala z močnimi kemičnimi barvami. Tako sem se malo pohecala z različnimi zeliščnimi pripravki, za prvič pa me je frizerka pobarvala s kano. Naslednjič se bom sama, če sploh … Vedno bolj se zavedam tega, da so naša telesa že tako ali tako preobremenjena s kemikalijami, zato, kjer telesu lahko pomagam, mu in to tako, da uporabljam ekološko kozmetiko, čistila in jem ekološko hrano," je povedala Saša in dodala, da se je odločila tudi za poslovno in s tem osebnostno preobrazbo. S prijateljico sta namreč odprli hiperbarični center VivaO2. 

Očitno pa se nov življenjski stil odraža tudi na njeni postavi, saj je sicer od nekdaj postavna Saša, sedaj skoraj manekensko vitka. 

Saša Einsiedler | Avtor: Instagram Instagram

 
Komentarjev 3
  • zaneta 22:57 12.junij 2021.

    Jao jao, kere "zvezde". Kaj je ona kdaj kaj pametnega naredila, razen 4 otrok al kolk jih ima..kaj?! Jezik ji Laufa, to je pa tud vse..😂

  • Ender3 13:25 12.junij 2021.

    V vseh pogledih, je in bo Saša brez, konkurence !.