Magazin > VIP
26254 ogledov

Saška iz Ljubezni po domače se že dve leti bori na sodišču

Saška Omeragič Tina Ramujkić
Resničnostna zvezdnica Saška Omeragič bo stvari vzela v svoje roke.

Saška Omeragič, zvezdnica zadnje sezone šova Ljubezen po domače, je sicer magistra teologije, ki se loteva tudi doktorskega študija, a so jo okoliščine spodbudile, da bo v kratkem naredila licenco za nepremičninsko posrednico. "Kupila sem stanovanje s skrito napako in se za svoje pravice na sodišču nato borila dve leti. Sodnik je celo zavrnil mnenje sodnega izvedenca, ki ga je določil sam, ne po lastni krivdi pa sem plačala 4500 evrov sodnih stroškov. Sedaj sem najela odvetnika in se bova nad razsodbo pritožila. Padla sem v kolesje korupcije, zato sem se odločila, da bom v bodoče sama kupovala stanovanje, brez nepremičninskih posrednikov, in pa tudi pomagala drugim. Nekoč si želim priti do lastne hiše, prav tako pa mi je všeč arhitektura in notranji dizajn, saj sem po primarni izobrazbi aranžerski tehnik. V tem vidim potencialni kruh," je razkrila Saška.

Veliko bolj skrivnostna pa je glede ljubezenskega življenja. V šovu se je borila za srce Jake Hafnerja, za katerega pravi, da je ob prvem prepiru skočil na drugo, ki je takoj zanosila. "Ta izkušnja je bila le kaplja čez rob. Potencialne snubce odganjam, saj mi je na prvem mestu dostojanstvo, ne pa seksualnost. Vsi bi le varali in zahtevali svoje, taki, ki žensko res spoštujejo, pa so danes redki. Zato ostajam samska," še dodaja Saška. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice