Magazin > VIP
19939 ogledov

Savina pokazala svojo odtujeno mamo

Gostilna išče šefa Savina Atai Aljoša Kravanja
Srečali sta se po devetih letih …

Da je Savina Atai pred kratkim hudo zbolela, smo že pisali, a je iz te izkušnje zanjo prišlo tudi veliko pozitivnega. Po devetih letih jo je prvič obiskala njena mama in ji s terapijami tudi pomagala na poti do okrevanja.

Savina je že večkrat povedala, da se je od mame odmaknila, ker je le ta vedela za spolno zlorabo, a je ni preprečila ali se jo potrudila zaščititi kot svojo hčerko. A očitno sta dekleti zakopali bojno sekiro, saj je Savina na Instagramu objavila fotografijo z mamo in ob njej zapisala: "Moja mami. Jezus je učil in utelešal odpuščenje, brezpogojno ljubezen, sprejemanje, novo življenje, vstajenje. Da se predamo in spustimo vso bolečino ter se na novo rodimo. To me uči življenje, to me uči zgodba z mojo mami."

Savina je za zurnal24.si razkrila, da je ta zgodba tako intimna, da je ne bi želela komentirati v dveh stavkih, da pa bo vse opisala v zadnjem poglavju svoje nove knjige. "Svoji tretji knjigo sem dala naslov Oprosti, mama in to še preden je bila končana, življenje pa se je odvilo tako, da sem se na Kreti zastrupila s plinom in bakterijo e coli, kar je pripeljalo do tega, da sem se v bolnici borila za svoje življenje. V tistih trenutkih, ko sem se sprijaznila, da naj se zgodi, kar se mora, sem poklicala mami. Čisto tako, ker se mi je to zdelo prav. Mami je priletela na Kreto in na nek način sva obrnili nov list. Rada pa bi povedala, da je bilo vseh teh devet let nujnih, jaz sem se mogla naučiti zlatih mej, kaj je zdravo, kaj je toksično, mogla sem oditi in se zaceliti. Veliko sem razmišljala, ali naj vržem to knjigo stran, pa ne zato, ker ne bi bilo res, kar se je zgodilo, temveč zato, ker na koncu ostane le ljubezen. A je tudi moja mami rekla, da naj tega niti slučajno ne naredim, ker je bilo vse res in tudi celjenje teh mojih travm, ki so se absolutno zgodile, je bilo pomembno, čisto vsaka postaja. V življenju ne smemo preskakovati stvari. Zelo pomembno je, da najprej sami sebe zacelimo, začutimo in pozdravimo, saj smo šele potem sposobni brezpogojne ljubezni in novih poglavij z drugimi. Na nek način z mami nisva nič pospravili pod preprogo, to se mi zdi pomembno in tudi to, da sta obe strani začeli graditi most. Meni je mami dala točno to, kar sem si celo življenje želela, prostor za mojo resnico. To potovanje ni bilo zaman, brez tega potovanja bi jaz še vedno bila tista ranjena punčka v toksičnih odnosih. Obe strani sta to rabili. S tem ko postavljamo zdrave meje drugim, pomagamo sebi in drugim. Ni tako kot je videti, da je sedaj pa kar naenkrat vse v redu. Je, a le zaradi te prehojene poti," je prijazno pojasnila.
Savina Atai Magazin Življenje Savine Atai viselo na nitki

Komentarjev 6
  • glucomannan 23:41 24.april 2019.

    AFNA ZGUNCANA SMOTANA PA KOJI K---C KOGA BRIGA ZA TA TEBE IN TVOJI MAMO.

  • vseimam 19:49 24.april 2019.

    Ali moram res cel dan gledat to zafnano žensko....

  • jakec1575 10:36 24.april 2019.

    Zadnje raziskave kažejo, da vnos prehranskih dodatkov v zdravo telo prej škodi kot koristi telesu saj ruši razmerja. Svoj čas je gospa (dokler se ni razšla s poslovno partnerico) prodajala vsega boga naravnega. In prodajala eksoticno jagodicevje številnim slovenkam, poleg obrazne joge.

Sorodne novice