Magazin > VIP
33812 ogledov

Gledalci besni: "Nobeden od teh dveh si ni zaslužil zmage"

slovenija ima talent Saša Despot
Nekateri gledalci ponovno niso zadovoljni z zmagovalko šova Slovenija ima talent, Tjašo Dobravec, prepričani so, da gre za "kuhinjo" in da bi si zmago zaslužil nekdo drug.

Kot po vsakem finalu resničnostnega šova, so nekateri gledalci tudi tokrat prepričani, da gre ponovno za prirejene rezultate. Največ jeze so stresli nad tem, da je v superfinale prišel pevec Tilen Lotrič, na zmagovalnem odru pa bi si najbolj želeli Španca inoTa. Tako ostri so bili v Facebook komentarjih na strani Slovenija ima talent …

"INOT JE PROFESOR ZA VSE OSTALE! Dobro juho je spet skuhal Pop tv, ni kaj. Mafija! Inot, za mene, pa mislim, da za veliko ostali,h si nesporen zmagovalec!"

"Bedaki!!!! Vsi ki so sploh sodeloval niso bili do kolen Inot-u!!!!"

"Še en dokaz, da se glasovanje prireja . Ker pri nam se ne izbira talenta, ampak šolane pevce. Zakaj se pol ne imenuje Slovenija ima šolane pevce???"

"Itak bo iz tega INOT največ ven potegnil, to se itak ve, da je najboljši! To, katerega zmagovalca pa Pop tv izbere, je itak vseeno ..."

"Inot je zame zmagovalec. Obvlada glasove svetovnih pevcev, ko lahko sanjajo v naši žiriji. To je dar, ki ga ima malo Kdo na svetu. Ples pa vse je samo vaja in vaja. Ne more pa nekdo kar zmagati s silvestrskim poljubom. Naj zmaga Tjasa, ker je zmerom nekaj novega pokazala."

"Resno za pobruhat ste Pop tv!!!!! Kaj ima ta Tilen? Koga poznanega, da je v finalu????? Upam, da zmaga Tjaša!!!"

"Žal mi je za vse,ki pridno kličete. Po mojem mnenju Pop tv odloči."

"Tilen je lepo zapel, ima poseben glas, ampak res ni neka senzacija kot je Tjaša. Ta punca je vsakič ponudila nekaj več, nekaj novega, edinstvenega. Tilen je dobro zbral, koga in katero pesem odpeti, ampak je daleč od presežka. Tjaša, zame si ti zmagovalka!"

"Tale silvestrski poljub mi je zvenel bolj kot 'sindikalna verzija' ob koncu leta."

"Res da so vsi, ki pridejo do finala dobri, ampak... moj bog,  dajte no... smrdi -  kuhna!!! Nobeden od teh dveh si ne zasluži zmage. INOT ali Veronika sta bila moja favorita."

slovenija ima talent Magazin Zmagovalka SIT: Tjaša tega s fantom ne počne slovenija ima talent Magazin Slovenija ima talent: Tega gledalci niso videli!

 

Komentarjev 10
  • 3ae2ba73631a6af2916f37016aa7b6aec4a9ed7a 19:15 26.december 2018.

    Tilnovo 2. mesto je enako kot zmagovalno Luka Seška v 'Znan obraz ima svoj glas'. Premišljeno marketinško forsiranje osebe, ki bi se raji morala smiliti.

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 11:25 25.december 2018.

    vse guljfajo itak program gnil do kraja ni vredno niti sekunde ogleda

  • Žurnalček 00:52 25.december 2018.

    Sramota , da se je Oto uvrstil na 2. mesto, kajti dalj kot dalj kot do 8. mesta s svojim FUŠANJEM sploh v finalu nastopiti ne bi smel ! Za njega je glasovalo pol Kranjske mularije in sošolcev ,sramota je ...prikaži veče padla pa na POP . Če ste že izbrali artista za zmagovalca , mislim , da je Tilen s svojimi mažortekami bil neprimerno boljši , sploh pa ko je njegova točka tako izpiljena , da bi šel komot takoj z njo v Las Vegas. Najboljši je bil Španec , nato Švedinja in naš z Barcelono al neki od Queenov .

Sorodne novice