Magazin > VIP
58610 ogledov

SIT: Škufca zavrnil sina Miša Kontreca, to je pevčev odziv na njegov "ne"

nik kontrec, slovenija ima talent Pop TV
To o sinovem nastopu v šovu Slovenija ima talent pravi naš znani glasbenik.

V šovu Slovenija ima talent se je v nedeljo predstavil tudi sin pevca Miša Kontreca, Nik. Dvorano in kar tri žirante je prepričal s pesmijo Od višine se zvrti, ni pa navdušil Andreja Škufce, ki se je izkazal za zelo strogega žiranta. "Mene pa Nik nekako ni prepričal," je izjavil. Več o tem TUKAJ

In kako je Andrejev odziv sprejel Mišo? "Na sina sem ponosen že od malih nog, nastop je bil dober in sem zadovoljen. Na komentar Andreja Škufce pa bom dal športno eleganten komentar: 'Vsem ne moremo biti všeč.' Nik je mlad fant, ki še nima kilometrine, zato je na njegov nastop malce vplivala tudi trema. A poznam njegove zmogljivosti, saj skupaj igrava in vem, da v polfinalu lahko pokaže še več. Marsikdo ne ve, da je tudi odličen harmonikar, narejeno ima nižjo glasbeno šolo. Zna se vživeti in pokazati emocije," pravi Mišo, ki s skupaj s sinom tudi nastopa. "Sedaj dela samostojno kariero in ima vso svobodo in mojo podporo. Kdaj mu še kaj pokažem in ga učim, ker imam veliko izkušenj, a se ne vtikujem v njegovo zvrst. Po duši je bolj romantičen roker, vedno mu bom stal ob strani," še dodaja ponosni oče.

Mišo in Dominik Kontrec | Avtor: Sandi Horvat Sandi Horvat

Mišo, ki je bil dolga leta član skupine Langa, pa je lansko leto iskreno spregovoril o tem, zakaj so se razšli. "Razšli smo se, ker smo dobesedno pregoreli. Takrat sem želel vso stvar malo umiriti, da ne bi bilo toliko nastopov, da bi nekoliko lažje zadihali. Zaradi preštevilnih nastopov je vse trpelo, ni bilo več energije in motivacije za ustvarjenje," je pojasnil Mišo, ki je nato takoj nadaljeval samostojno glasbeno pot in kmalu se mu je na njej pridružil tudi sin Nik (Dominik), ki ga je od svojega 21. leta, ko se je razšel s takratno ženo, vzgajal sam. Dominik je bil takrat star komaj 2 leti. "Kot oče sem se zanj trudil, predvsem glede šolanja, a v glasbene vode ga nikoli nisem silil," je za Žurnal24 povedal lansko leto. Sinova glasbena pot z očetom se je začela v družbi znancev, prijateljev in družine. "Večkrat so rekli, da naj vzamem violino ter kaj zaigram ob tem pa povabili Dominika, da se mi pridruži s harmoniko ... tako se je pred desetimi leti vse skupaj začelo," je takrat še dodal Mišo.  

Komentarjev 5
  • djdj 17:27 05.oktober 2023.

    Če bi bi podedoval po fotru, bi mu rekel: "Jebo vam sunac"! ;) https://www.youtube.com/watch?v=ZmR-4pv4RIM

  • Fulmmer 13:21 05.oktober 2023.

    Škufca po moje ni slab, naredit ga hočejo da bo podoben Branku, pa ga naj še pobrijejo po glavi....

  • Avatar šentjurčanka
    šentjurčanka 09:31 05.oktober 2023.

    Skufca...samozavest serijsko.V vlogi plesalca,se nekak.Ko pa usta odpre....se pa vse konca.

Sorodne novice