Magazin > VIP
36173 ogledov

SIT: Sodeč po tem, je zmagovalka določena že pred finalom

Slovenija ima talent
1/5
Instagram
Kakšni komentarji!

Gledalci in tudi žirija pravijo, da je zmagovalka letošnje sezone Slovenija ima talent že izbrana, čeprav finala še ni bilo. Sinoči se je namreč zgodil zadnji polfinalni nastop, na katerem sta vstopnico za finale dobili plesalka Tatjana Gajanović in harmonikašica Špela Šemrl. Ravno virtuozinja na harmoniki, Špela, pa je s svojim izjemnim igranjem in uživanjem na odru začarala prav vse. 

Špelo je v polfinale izstrelil zlati gumb Andreja in Lada, sinoči je postregla z venčkom mojstrsko izvedenih skladb. Stoječe ovacije so bile dokaz, kako odlična je in kako ob igranju uživa tudi sama. "Jaz mislim ... da boš zmagala," je povedal Andrej. Te besede pa ji je namenil Lado: "Ti si kot ena francoska bageta z jalapeno papriko in kranjsko klobaso ... ti si recept za zmago, čestitam." Marjetka je priznala, da ima Špelo Slovenija preprosto rada, Ana pa pohvalila, kako z lahkoto zapolni cel odel: "Ti si bila sama na odru, nisi nikogar potrebovala. Ti in harmonika sta se nam zasidrala v srce." 

Da si je Špela zaslužila finale, so tokrat enotni tudi spletni komentatorji. Več slabe volje pa je povzročila odločitev žirije, ki je v finale poslala Tatjano Gajanović in ne Nuše Bezjak. Tako so se odzvali gledalci: 

"Kakšen poden od komisije, če bi Lado dal glas Nuši, bi šla v finale. Sem prepričan, da je dobila bistveno več glasov kot Tatjana. V glavnem nikoli več ne gledam talentov. Komisija za zatiranje Slovenskih talentov!"

"Za razmislit, če je še za spremljat te Talente. Komisija ima svoje favorite, zame je Tatjana povprečna."

"Špelin nastop je bil zelo dober. Kar se pa tiče Tatjaninega nastopa, pa ne vem, ali si je zaslužila priti v finale. Po moje bi si Nuša veliko bolj zaslužila iti v finale. Ne vem, kaj so žirantje razmišljali, ko so izbirali finalistko. Katastrofa."

"Nuša si je bolj zaslužila finale kot Tatjana."

V finale gre torej 10 najboljših točk. Prvih osem stolčkov so zasedli Nina Sirk, Cirkus Star (Valentina in Ajda), Jure Kotnik in Acro Connection (Alja in Matjaž), Ahmed Kullab in Domen Kljun ter Arbadakarba (Tina in Matjaž) in Maria Sofia Tovar Brčić. Sinoči sta se jim pridružili še Špela in Tatjana. Fotografije finalistov najdete v galeriji.
 

 

Komentarjev 7
  • Stane Adamič 08:21 05.december 2023.

    Vsekakor si Palestinec Ahmed ni zaslužil iti v finale, čisti politični pamflet.

  • robert591 17:26 04.december 2023.

    Tega enostavno ni za gledat, ker se mi zdi, da so nastopajoču šele v drugem planu, v ospredje pa rinejo žiranti, ki s svojimi neposrečenimi in nič kaj smešnimi pripombami rinejo v ospredje in mislijo, da so oni središče oddaje ...prikaži več in je šou zaradi njih.

  • Ender3 13:56 04.december 2023.

    Produkcija POPtv ni vredna podpore in ogledov. Sama komercijalna greznica na katero nihče nima upliva. Če bi bilo kaj pravice in zaščite gledalcev in potrošnikov bi jim odvzeli frekvence in licenco..Naj se norčujejo sami s sabo..

Sorodne novice