Magazin > VIP
32395 ogledov

Slovenska voditeljica glavna zvezda sejma

Lea Mederal
1/2
Klemen Brumec
Striptizer se ji je posvetil.

Lea Mederal, slovenska voditeljica, ki jo lahko spremljamo na Gold TV, se je udeležila celjskega erotičnega sejma sLOVErotika, ki je letos praznoval 10. obletnico.

Ogledala si je sejem, odrske nastope in celo sodelovala pri moškem striptizu saj je bila ena od srečnic, ki so dobile osebni ples v naročju. Več v galeriji.

Kasneje je za Žurnal24 povedala, da jo je striptizer na oder zvlekel proti njeni volji. 

Lea Mederal Erotični sejem Magazin Lea Mederal: striptiz se je zgodil proti moji volji sLOVErotika 2017, obiskovalci sLOVErotika Magazin Nekateri obiskovalci sejma tudi 'do konca' sLOVErotika 2017, 2. dan Erotični sejem Magazin FOTO: Tudi drugi dan v Celju obiskovalce navdušil z vročimi nastopi Damjan Murko Magazin Damjan Murko na celjskem sejmu: "To me je res presenetilo!" sLOVErotika 2017, 1. dan Erotični sejem Magazin FOTO: Tako zelo vroče je bilo prvi dan v Celju sloerotika Z La Toyo Magazin La Toya sama sebi najboljša spolna igračka sloerotika 5 mesecev po porodu Magazin Oriani Girotto nikar ne kupujte seksi igračk 2016sloverotika2 Erotični sejem Magazin Tako je La Toya dvigovala temperaturo na erotičnem sejmu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.