Magazin > VIP
36766 ogledov

Ste vedeli, da Vedno si sanjala njega ni Fredijev komad? To je original!

Fredi Miler Žurnal24 main
Oglasil se je Marijan Smode.

Pretekli vikend je na družbenih omrežjih zaokrožil intervju z glasbenikom Fredijem Milerjem, v katerem je bilo govora tudi o hitu Vedno si sanjala njega, ki je Milerja izstrelil med zvezde. Objavo je komentiral Marijan Smode, ki ga je zmotilo, da Milerju pripisujejo avtorstvo. “Predvsem ne pišite, da je to njegova uspešnica … on jo je samo zapel … pesem pa je moja, kar je sodno dokazano. Pa lep dan vsem.”

Smode je balado Vedno si sanjala napisal leta 1995, Miler pa je priredbo posnel leta 2005.

Poklicali smo Fredija Milerja, ki nam je povedal: “V preteklosti sva s Smodetom imela težave, vendar sedaj bi se rad izognil drami in ne bom več ničesar komentiral.” Smode prav tako ni hotel ničesar komentirati.

Na Youtubu lahko poslušate obe različici: 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • lojs 12:57 28.junij 2023.

    evo spet en fenomen slovenčkov ... ta informacija oz. ta vsebina ni neka novost, pa tudi sam fredi je povedal, da mu je smode pisal muzko ... gre za fenomen užitka iz norčevanja, se pravi nekdo se trudi, da bi ...prikaži več bil "nekaj" in nekaj prodal, konzumerji te vsebine se pa delajo norca - seveda ne trezni, no pa zajebancija recimo murko, pa verner, pa še bi se našlo ... dejamo se ga nabutat, pa gremo na koncert, pa da okol pademo ... kar je pokasiral keša, a je premalo od butastih nepismenih slovenčkov

  • Igxigx 11:11 28.junij 2023.

    Jaka zvezda je fredi, če ma sam eno vižo, pa še ta ni njegova.

Sorodne novice