Magazin > VIP
80699 ogledov

Tako hudo okrasitev ima pred hišo eden najbogatejših Slovencev!

oblak
1/2
Osebni arhiv
Božično razkošje!

Leo Oblak, ustanovitelj in nekdanji lastnik družbe Infonet Media, je očitno velik ljubitelj božiča. Pred njegovo hišo v Ljubljani je stala čisto prava pravljična vasica, ki so si jo z veseljem prišli ogledat tudi otroci iz soseske. 

Oblak je mimoidoče razveseljeval z visokim napihljivim snežakom, Božičkom, vlakom in drugimi pravljični junaki, ki so se veselo pozibavali v vetru in popestrili sivi vsakdan.

Tako hudo okrasitev ima pred hišo eden najbogatejših Slovencev! - POPRAVEK

V skladu z Zakonom o medijih objavljamo popravek članka Tako hudo okrasitev ima pred hišo eden najbogatejših Slovencev!

"V članku z naslovom 'Tako hudo okrasitev ima pred hišo eden najbogatejših Slovencev!', objavljen na spletni strani www.zurnal24.si dne 29. 12. 2022, je objavljena napačna informacija. Ker je pomembno, da bralci dobijo celovito informacijo, pošiljam popravek napačne trditve. 

Napačna trditev: 'Revni milijonar, kot kličejo lastnike medijske hiše Infonet Lea Oblaka, kamor spada tudi priljubljeni Radio 1, je očitno velik ljubitelj božiča.'

Trditev, da je g. Leo Oblak lastnik medijske hiše Infonet, ne drži, saj je svoj lastniški delež v družbi Infonet media d.o.o. prodal že leta 2019. G. Leo Oblak posledično ni povezan z dobrodelno akcijo '28urni dobrodelni maraton', ki jo vsako leto izvede ekipa Denis Avdić Showa, niti ne z dobrodelno akcijo 'Deželak junak'." 

Uredništvo

 

 

Komentarjev 5
  • Aqua 21:52 29.december 2022.

    Denar se ne prinese okusa. Manj je več.

  • tanja46 18:36 29.december 2022.

    😂😂😂 kok kičasto. Kr neki. 😂😂😂 Tok keša pa tako skrupocalo pred bajto. Sramota. 😂😂😂

  • Grof 14:54 29.december 2022.

    A unedva iz Izole, še pakirata ribe, baje v Lidlu ne morejo brez njih, čudn a ne, …

Sorodne novice