Magazin > VIP
27583 ogledov

Tako je danes videti Pika Božič

Pevka Pika Božič Kontrec Žurnal24 main
Vsulo se je komentarjev ...

"Seks bomba" devetdesetih, nekdaj priljubljena pevka Pika Božič, je na družbenih omrežjih vzbudila pozornost s portretom, ki je požel same pohvale. Nekdanja pevka, danes lastnica salona Shine by Pital, ki se ukvarja z zdravjem in dobrim počutjem, je videti v vrhunski formi. Pri 41 letih in po treh otrocih še vedno očara. 

"Hmmm, neke velike razlike ni. Videti si isto kot v 90-ih" in "energija je dokazano neuničljiva. In pika," so ji oboževalci pisali pod fotografijo, ki jo je všečkalo skoraj 500 ljudi. Nekateri so tudi zapisali, da jo na odrih pogrešajo: "Kakšen komad bi pa še lahko naredila, saj imaš super glas in sposobnost za ritem. RTM." Bo Pika uslišala oboževalce? 

Pika Božič | Avtor: Facebook Facebook

 

Komentarjev 5
  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:28 02.januar 2023.

    Če bi mi kdo pokazal to njeno fotko in vprašal koliko je stara ženska na sliki, bi ji prej prisodil bližje 50, kot pa 40. Postavo očitno še vedno redno in skrbno neguje, ampak staranje na obrazu pa je ravno ...prikaži več pri teh letih, kljub redni negi in uporabi ličil, bistveno težje zakamuflirati, če ženska ni med srečnicami pri katerih za mladostni videz poskrbijo kar geni!

  • robi2107 10:17 02.januar 2023.

    Pozabili ste napisat PROMO zraven naslova. "Članek" ne pove nič, razen tega, da ma en salon. Poden.

  • Toma 10:05 02.januar 2023.

    Brez naslova je ne bi prepoznal!

Sorodne novice