Magazin > VIP
14600 ogledov

Tako je Peter Poles spoznal svojo ljubezen, s katero je srečen že več kot 20 let!

Peter Poles Marko Delbello Ocepek
Veljata za enega najbolj srečnih estradnih parov pri nas.

Peter Poles je eden naših najbolj priljubljenih voditeljskih obrazov in eden najbolj znanih Slovencev. Vodil je številne oddaje in šove, od kultnih Videospotnic, pa šova Slovenija ima talent, oddaje Dan najlepših sanj, šova Sanjski moški in še bi lahko naštevali. Stalnica televizijskih zaslonov je že četrt stoletja, stalnice pa ima rad tudi v zasebnem življenju.

Čeprav je bil nekoč eden najbolj zaželenih znanih Slovencev, ga je pred skoraj 23 leti ujela novinarka, urednica, lepotna strokovnjakinja, danes spletna vplivnica Nika Veger. Peter in Nika sta se spoznala po službeni dolžnosti, na fotografiranju za Cosmopolitan, kjer je Nika dolga leta delala. Kot je na Instagramu razkrila nedavno, sta po nekaj elektronskih sporočilih postala par. V zvezi sta se jima rodili dve hčerki, a kljub temu da sta nerazdružljiva že več kot dve desetletji, še vedno nista zaročena in poročena. Nika se je pošalila, da jo bo Peter zasnubil šele, ko bo videl, kakšna bo z vnuki. 

Čeprav priljubljeni voditelj svoje zasebno življenje nerad izpostavlja, utrinke družinskega življenja včasih deli njegova dolgoletna življenjska sopotnica. Nika se v svojih vsebinah pogosto zavzema za okolju prijazne rešitve in produkte, je uporabnica trajnostne mode in izdelkov, reciklaže pohištva in se zavzema za zmanjšanje uporabe plastične embalaže v vsakdanjem življenju. Zato ni presenečenje, da so tudi njihove počitniške aktivnosti izven okvirjev. Nika je tako že večkrat objavila, da del dopusta radi namenijo tudi čistilnim akcijam lokalnih plaž. 

Peter Poles | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • Grof 10:42 02.marec 2024.

    Tip je nagravžen s svojim dretjem od glave do pete, pelin brez perja

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:02 02.marec 2024.

    A je imel rjave hlače takrat

Sorodne novice