Magazin > VIP
3416 ogledov

Tako je Urška Čepin obračunala z vandali

Urška Čepin Instagram
Pravi, da se ne boji nikogar.

Urška Čepin je bila prejšnji teden tarča vandalizma, neznanci so ji uničili avtomobil in razdejali atrij. Popraskali so ji avtomobil, se zaleteli v odbijač, razmetali rože in lonce in uničili steno. Nekdanja pevka je že ukrepala in naredila, kar je v njeni moči, da do tovrstnih dogodkov ne bo več prihajalo. "Imela sem veliko dela, s policijo, zavarovalnico, dva dni sem čistila atrij. Bila sem zelo jezna, a sem se pomirila. Naročila sem kamere, avtomobil pa mi bodo popravili, na srečo imam kasko zavarovanje," je povedala za Žurnal24.

To pa ni bilo prvič, da so se vandali spravili nad njeno lastnino, pred leti so ji skoraj odtujili kolo, vredno 5 tisoč evrov, a je takrat to preprečil njen pasji ljubljenček, ki je začel tako močno lajati, da se je Urška še prav čas zbudila. Pravi, da ji zaradi nedavnih dogodkov ni neprijetno, saj se nikogar ne boji, bo pa naredila vse, kar lahko, da se tovrstni dogodek ne ponovi. Sumi, da je bila tarča prav ona, saj noben drug avtomobil na parkirišču ni bil uničen, le njen. "Morda komu nisem odpisala na Facebook sporočilo in se je razjezil, ne vem, lahko bi bil kdorkoli," še dodaja.

Komentarjev 7
  • rd2dmk2 14:44 29.februar 2024.

    svojo maketo naj razobes, bodo medvedi, volkovi , migranti in tud uni osebek iz severn afrike in ima tolk grehov na grbi, ta ga še hudič v džeheno noče k sebi pbegnil za deveto goro. moram priznat da so sem ...prikaži večm zagledal tisto sliko na ekranu sem komaj prilezel do apaurina. prosim žurnal24 ne to več, ker boste imel na vesti premnogo ljudi.

  • PiaGaziEnderjaAnal 09:30 29.februar 2024.

    ...da se jim je usedla na tiča

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 08:05 29.februar 2024.

    Najbolje, da uvedete rubriko "sponzoruše"....

Sorodne novice