Magazin > VIP
4361 ogledov

Tako je zvezdnica po grozljivih težavah s kožo videti danes

Melanie Griffith
1/5
Profimedia
Po bolezni je spet videti v vsem svojem nekdanjem sijaju.

Oboževalci ameriške igralke Melanie Griffith so bili še maja v skrbeh. 65-letnico so paparaci takrat ujeli med zapuščanjem neke trgovine, in kot je bilo razvidno iz posnetkov, igralkina koža ni bila v najboljšem stanju. Na obrazu je imela kraste, na rokah pa modrice.

melanie griffith | Avtor: Profimedia Profimedia

Melanie je pred 15 leti prvič zbolela za kožnim rakom, na srečo so bolezen ujeli v začetnem stadiju. Od takrat so igralko že večkrat ujeli z ranami na obrazu. Kot je nekoč razkrila na Instagramu, zaupa dermoabraziji, laserski terapiji, s katero s kože odstranjujejo rakave celice.

Očitno je bil postopek pri Melanie uspešen, saj so jo paparaci te dni ujeli na Beverly Hillsu, kjer je bila videti v odlični formi. Pokukajte v galerijo. Dermoabrazijo sicer uporabljajo tudi v lepotne namene. "Dermoabrazija je postopek obnavljanja površine kože, pri katerem se s hitro vrtečo napravo odstrani zunanja plast kože. Koža, ki ponovno zraste, je običajno bolj gladka. Dermoabrazija lahko zmanjša videz drobnih obraznih gub in izboljša videz številnih kožnih napak, vključno z brazgotinami po aknah, brazgotinami po operacijah, starostnimi pegami in gubami," pišejo na spletni strani klinike Mayo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice