Magazin > VIP
56659 ogledov

Tako se je Tina Gaber oblekla za srečanje s kraljem in kraljico

Tina Gaber Instagram
Ste vedeli, da se na vsak dogodek pripravi in to ne le z oblačili, protokol RS ji vedno pripravi tudi to ...

Premier dr. Robert Golob in njegova partnerka Tina Gaber sta se ta teden mudila na kraljevem obisku. "Bilo mi je v čast, da nas je ob robu zasedanja Evropske politične skupnosti pozdravil španski kraljevi par, kralj Felipe VI. in kraljica Letizia. Palača Alhambra, ta izjemni spomenik svetovne kulturne dediščine, je kot nalašč za mreženje in utrjevanje vezi med prijateljskimi državami," je premier zapisal na Instagramu in delil nekaj fotografij, na katerih sta s Tino tudi v družbi španskega kralja in kraljice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Tina si je za ta dogodek nadela svetlo oprijeto obleko, ki je poudarila njeno popolno postavo, kljub temu da je zakrivala dekolte, ramena in kolena. Katere modne znamke je obleka ni znano, sicer pa Tina pogosto sodeluje s TO domačo oblikovalko. Videz je dopolnila z ozkim pasom, elegantnimi salonarji in belo ročno torbico. Ob tej priložnosti pa je na Instagramu pohvalila protokol RS. "Protokol RS je res na najvišjem nivoju. Zmeraj vsem vnaprej pripravi vso gradivo, urnik je določen na minuto," je zapisala in razkrila urnik in gradivo, ki opisuje gostitelje in ljudi, s katerimi se je tisti dan srečala. 

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 28
  • anica00 21:33 06.oktober 2023.

    Janša in Urška sta malokrat šla na obiske. Pa če tudi bi, je Urška dostojnastvena, kulturna in uglajena. Ne pa ta luder, ki je višek predrznosti.

  • matermila 18:27 06.oktober 2023.

    Kaj ste čisto znoreli s konjskim ksihtom. Frača je že tak nategnjena, da pisat o njej ni več nič dobrega. Ste zamudili vsaj 10 do15 let.

  • veliki 15:46 06.oktober 2023.

    Sramota...

Sorodne novice