Magazin > VIP
39030 ogledov

Milijonar: Toliko je s svojim znanjem zbrala Tina Gaber

Tina Gaber in Robert Golob Flickr/Vlada RS
Ni slabo!

Svoj kamenček v dobrodelni mozaik za pomoči potrebne po uničujočih poplavah je z oddajo Milijonar pristavil tudi Planet TV. Na sporedu bosta dve dobrodelni oddaji, prva se je odvila sinoči. Voditelj Jure Godler je ob tej priložnosti na vročem stolu gostil Tino Gaber, Sašo Lendero in Marka Miladinovića.

Tako Tina kot Saša sta se odlično odrezali. Kviz ima 15 vprašanj, dami pa sta se ustavili šele pri dvanajstem in v dobrodelen namen vsaka priigrali 5000 evrov. Drugi dobrodelni milijonar se bo odvil 8. septembra, med drugim na vroči stol prihaja tudi Borut Veselko. Prizadetim v poplavah pa lahko pomagate tudi vi in sicer s poslanim SMS-sporočilom PLANET10 na telefonsko številko 1919. Na ta način boste darovali deset evrov.

Tina je sicer stara znanka TV zaslonov, prav na Planet TV je bila sovoditeljica prve sezone športnega resničnostnega šova Exatlon Slovenija, a je na Instagramu zapisala, da je bila trema, preden je sedla na "vroči stol" ogromna. Tina je sicer tudi pomemben del prostovoljcev, ki že več tednov aktivno pomagajo v IPO zbirnemu centru v Ljubljani, kjer zbirajo hrano in potrebščine, ki jo nato peljejo na območja, ki so jih prizadele poplave. 

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 16
  • Friderik1950 17:35 04.september 2023.

    Tina presenetljivo dobro, medtem pa Saša, o joj.

  • rafal 15:52 04.september 2023.

    Urška Janschari žena od Jufke, se pa sploh ni sposobna naučit odgovorov, zahtevala je da morajo biti vsi pravilni odgovori D.

  • lojs 14:51 04.september 2023.

    tako se dela! vsako nesrečo je treba izkoristit v lastno korist ... sej ne rečem, da marsikdo tega ne izkoristi, ampak res še tako kratko urico fizičnega dela in topla beseda človeku v nesreči je več vredna kot pa tole ...prikaži več tv prodaja ... nekateri pač znajo prodat v vsako krpico plastiko na svoji guzici ... drugi pa seveda spet to kupijo, kaj češ

Sorodne novice