Magazin > VIP
76684 ogledov

To je "legalizirala" Tina Gaber

Tina Gaber Instagram
Voditelj kontroverzne oddaje se je postavil v bran partnerki premierja Roberta Goloba.

Naš voditelj, novinar in urednik Iztok Gartner, ki je najbolj znan po svoji erotični oddaji Gartnerjev bordel na celjski Arena TV, se je postavil v bran Tini Gaber. "Dovolj imam vaše nenehne nesramnosti, zlobe, negative, poniževanja in primitivnosti glede Tine Gaber! To ni več normalno, kar se greste! Sram vas je lahko! Nastavite si ogledalo, pa da vidimo," je zapisal na Facebooku.

Nekateri so se z njim strinjali, drugi ne, a še posebej je v oči zbodel ta hudomušni komentar: "Nekaj pa je le uspela narediti za narod: 35 plus-letnice je legalizirala (če si lahko izposodim tvoj izraz) za mladenke, mlade, rosno mlade - v vseh člankih je tako zapisano, pa sem njen letnik."

Gartnerja pa so komentarji očitno podžgali, da je Tini v istem dnevu na Facebooku namenil še en zapis: "Da lahko Tina Gaber v ljudeh ob vseh resnih težavah, ki nas pestijo vsak dan, sproži tako buren, histeričen, primitiven, divji in neverjeten odziv, je preprosto šokantno, zaskrbljujoče in fascinantno. Ni nam pomoči, res ne. Toliko jeze, slabe volje in negative nosimo v sebi, da človek ne more verjeti. /.../"

Ta zapis pa je pri njegovih spletnih prijateljih sprožil še bolj burne odzive, takole so med drugim pisali, nekateri so stopili Tini v brani, drugi ne: 

"Saj se sama v zobe daje ..."

"Kratko in jedrnato. Veliko lažje se je ukvarjati s tujimi življenji, kot s svojim. In tukaj si imel živ dokaz. Branje misli, obsojanje ... Pa je nihče od pametnjakovičev ne pozna osebno. In tudi če bi jo, kdo smo mi, da bi obsojali?"

"Foušija je slovenski nacionalni šport."

"Ona je svojo samopromocijo dosegla. Ljudje govorijo o njej. Kljukica."

"Pa naj se neha ven metat … Pa bo mir."

"S takimi afericami se prekriva to, kar se v resnici dogaja in pripravlja, žal pa je folk glup še bolj kot je mislil Jelinčič in zaradi tega nas bo še fejst bolela glava."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 24
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 17:33 03.avgust 2023.

    Kaj naj dodam k verzu pesmi Toseta.. od kar smo odsli iz AvstroOgrske, gre vzgoja, obnasanje in postenje Slovenca v Romsko naselje. Prihajajo tujci in mi izginjamo na tem prostoru sovrastva, zaljivk in droge.

  • mladen8 10:30 03.avgust 2023.

    Se mi zdi,da ji ta model hoče zlesti med noge do nutrije.

  • Kmodri 22:06 02.avgust 2023.

    Konkubine nimajo kaj iskati na slovenskem dvoru! Pardon v poslopju vlade!

Sorodne novice