Magazin > VIP
44390 ogledov

Pomemben korak v Golobovem zasebnem življenju

Tina Gaber in Robert Golob Flickr/Vlada RS
Premier Golob tudi uradno ločen.

Revija Lady poroča, da je premier Rober Golob od začetka poletja uradno ločen od soproge Jane Golob Nemec. Kot še poroča omenjeni medij, se je premier s sedaj že bivšo ženo razšel sporazumno, uspešno sta se dogovorila tudi glede preživljanja in vzgoje njunih treh otrok ter glede delitve premoženja. Golob naj bi bil do bivše žene velikodušen tudi kar se tiče finančnega vidika ločitve.

Premier v predvolilni kampanji ni želel komentirati svojega družinskega življenja, a že takrat se je namigovalo, da se s soprogo ločujeta. To je postalo jasno, ko je v začetku leta odjeknilo, da je Golobova nova srčna izbranka nekdanja misica, lobistka in spletna vplivnica Tina Gaber. Prvič sta se kot par pojavila februarja, na državni proslavi ob kulturnem prazniku, kasneje pa je premier za Pop TV povedal, da sta par že nekaj časa in da skupaj tudi živita

Tina je hitro stopila v čevlje "prve dame" in Goloba spremljala na državnih in zasebnih obiskih ter dogodkih, javno se je zavzela tudi za nekatere iniciative glede zaščite živali, ki so med stroko dvignile veliko prahu, v zadnjih dnevih pa aktivno pomaga pri zbiranju živil in potrebščin za prizadete v ujmi. 

Nas kmalu čaka poroka vseh porok? Premier je namreč letos v enem izmed intervjujev namignil, da zveza vodi v poroko in naraščaj. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 20
  • pilotko 07:46 16.avgust 2023.

    Ko se pa na tebe prilepi takale sponzoruša, da ne rečem še kaj drugega, se pa lahko samo zamisliš, če imaš seveda na "podstrešju" vsaj malo pospravljeno, a očitno na vladi razsaja virus, ki ureja le frizure in kot so ...prikaži večso rekli njeni bivši - Bog mu pomagaj saj ne ve v kaj je zabredel.

  • Anja1956 13:46 09.avgust 2023.

    Ime Golobovega partnerja , pa je ???

  • Pierre 13:15 09.avgust 2023.

    Pa kaj če je imel več žensk naenkrat???? A jih je prisilil v ''odnose'' ???? Pustite človeka pri miru, kreteni!!

Sorodne novice