Magazin > VIP
13328 ogledov

Tako se ob Avdićevih zbadanjih počuti njegova najožja sodelavka

Denis Avdić radio 1
Denis si svojo mlado sodelavko rad privošči, razkrila je, kako se ob tem počuti.

Lansko leto se je najbolj priljubljenemu radijskemu programu, Denis Avdić Show pridružila pripravnica Lara Tošić, ki pa si jo šef Denis rad privošči tudi pred mikrofonom in na njen račun pove kakšno pripombo, ob kateri bi bil marsikdo užaljen, a ne Lara. "Nič mu ne zamerim, kdaj mu še kaj vrnem. Tak je najin odnos z Denisom, malo se 'prcava'. Jaz sem tega navajena, saj so moji starši balkanci in tudi vedno nekaj 'prcajo'. Z Denisom imava podoben odnos tudi zasebno in ne le pred mikrofonom, zato je na sestankih precej podobno kot pred mikrofonom. Denis me rad malo zbode, a mu nič ne zamerim. Danes mi je na primer rekel, da imam velik mozolj. Saj ga imam res, a še vseeno malo boli, zato se užaljeno gledala v telefon," je za Žurnal24 povedala Lara.

Kljub veliki starostni razliki pa se je mlada radijka hitro ujela s svojimi sodelavci in priznava, da se razume tako z Denisom kot z Jano Morelj in Miho Deželakom: "Z Miho sva si različna, a so nama je skupna ta otroška nagajivost in zamisli, z Jano si pogosto deliva žensko mnenje in imava podobne poglede na določene stvari, z Denisom pa nama je skupno to 'prcanje'." 

Vsem pa je skupno veliko srce, tako so letos prekinili svoj poletni dopust in organizirali izredni dobrodelni radijski maraton, med katerim so zbrali skoraj dva milijona evrov za tiste, ki so v ujmi izgubili vse. Več o tem TUKAJ. 

 

Komentarjev 5
  • Avatar Garancija
    Garancija 10:11 01.oktober 2023.

    Polako će biti sve to naše,i radio,a ne bih radio

  • ivo5 12:50 08.september 2023.

    Dol nam visi za reklamiranje Radia 1 in Avdića.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:10 08.september 2023.

    Dva bosanca se "prcata" v slovenskem mediju, kjer naj bi govorili slovensko. Ubogi na umu , ki to poslušajo!

Sorodne novice