Magazin > VIP
106317 ogledov

Avdić v eter poklical mamo žrtve enega najhujših zločinov v Sloveniji

Jana Morelj Facebook
Na najbolj krut način izgubila hčerko, njeni trije vnuki pa mamico.

V sklopu dobrodelnega maratona Denis Avdić Showa je Denis v eter poklical tudi številne prejemnike pomoči, a ta zgodba je bila preveč boleča celo za poslušalce, solzam pa so v studiu podlegli tudi voditelji, Miha Deželak in Jana Morelj.  

V studio se jim je v solzah javila babica Anica Muhič iz Novega mesta, ki je ostala brez hčerke, njeni trije vnuki pa brez mamice. "11-letna Zoja, 9-letna Živa in 6-letni Gal so pred enim mesecem doživeli največji šok v svojem življenju. Gal je tisto noč tekel k mamici, da mu prebere pravljico, a ni mogel odpreti vrat. S sestrama so jih skupaj odprli in videli, kako partner davi mamico. Mamica Sandra je pristala v bolnišnici, saj je utrpela hude poškodbe (kot pravi Sandrina mama Anica, je bila glava mrtva, telo pa je priklopljeno živelo). In ravno to nedeljo, 18. 12., je Sandra za posledicami poškodb umrla. Pogreb bo to soboto, otroci pa zdaj živijo z babico Anico in dedkom Ivanom. Babica in dedek se trudita ostati močna zaradi otrok," so zapisali na Facebook strani Radia 1.

Posnetek srce parajočega pogovora si lahko ogledate spodaj, a opozarjamo, da ni primer za tiste bolj občutljive. Anici ali drugim ogroženim družinam pa lahko pomagate z SMS sporočilom POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. 

Komentarjev 12
  • mojglas 14:50 23.december 2022.

    Za te zločine je kriva država in zakoni. Nasilnežev nikakor ne moreš izlocit vsaj začasno iz družbe ker jih zakonodaja ščiti. Ko pa namerno umori partnerko pa vsi govorijo da bi lahko izkoristila pomoči. Če je pa ni, kaj ti ...prikaži več pomaga varna hiša? Nič, nasilnež se prosto giblje, žrtev pa se skriva. Kaj pa ko preteče čas v varni hiši? Marsikatera ženska bi lahko preživela, tista ki spozna da z tako živaljo ne more več živeti pa na koncu sama nastrada. Ubogi otroci!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:45 23.december 2022.

    Upam da ne bo zdaj CSD stopil v akcijo in ugotovil da stari starši niso primerni skrbniki. Take zgodbe že poznamo.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:42 23.december 2022.

    No tole je bila bolj reklama za avdica kot neko resnično obžalovanje.

Sorodne novice