Magazin > VIP
1731 ogledov

Tako so bili videti zadnji trenutki pokojne Lise Marie Presley

Lisa Marie Presley Profimedia
Mama razkrila, kako sta zaradi Lisinih bolečin zapustili njeno zadnjo zabavo.

V intervjuju za The Hollywood Reporter je Priscilla Presley spregovorila o tragični izgubi hčerke Lise Marie, čeprav o svojih intimnih trenutkih ne govori prav pogosto. Povedala je, da je že nekaj dni pred tragičnim dogodkom začutila, da s hčerko nekaj ni v redu. 

Le dva dni pred Lisino smrtjo sta se skupaj udeležili praznovanja v Chateau Marmont, kjer so praznovali zlati globus Austina Butlerja, ki ga je osvojil za vlogo Elvisa. Mati in hči sta hodili po strmih stopnicah, ko se je Priscilla v visokih petah spotaknila, Lisa pa se je ob tem na glas smejal, češ da se že spotika, še preden je spila vsaj eno pijačo. Po tem sta se usedli in naročili pijačo, a ker je Liso zelo bolel trebuh, sta vstali in odšli. 

Lisa Marie se je nato z bolečinami borila še dva dni, preden je Priscilla prejela tragični klic hčerkinega bivšega moža Dannyja Keougha, ki ji je sporočil, da je v bolnišnici. "Takoj sem se usedla v avto," toda preden je uspela priti v bolnišnico, je že za vedno odšla. "Še vedno ne morem verjeti," je povedala: "Tega ne želim nobeni mami."

Lisa Marie je umrla 12. januarja v bolnišnici v Los Angelesu, stara 54 let. Šest mesecev pozneje se je izkazalo, da je bil vzrok njene smrti zapora tankega črevesa. Pokopali so jo ob pokojnem sinu Benjaminu, ki je umrl leta 2020, pri rosnih 27 letih, njegovo večno počivališče pa prilagodili tako, da sta lahko drug ob drugem. Priscilla pravi, da si sedaj želi le zaščititi tri vnukinje in družino obdržati skupaj. 

riley keough, lisa marie presley | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice