Magazin > VIP
27998 ogledov

Tako so se Macronu zasvetile oči, ko je videl Tino Gaber

Tina Gaber Planet TV
Premierjeva sopotnica ponovno navdušila na političnem vrhu.

Tina Gaber se je z Robertom Golobom ta teden udeležila pariškega Mirovnega foruma. Po mednarodni humanitarni konferenci za pomoč prebivalstvu v Gazi sta se udeležila delovne večerje, ki sta jo gostila francoski predsednik Emmanuel Macron in njegova soproga. 

Tina je ponovno blestela, tokrat v dolgi zeleni žametni obleki, ki je lepo objemala njeno manekensko telo. Ko jo je videl francoski predsednik in se z njo rokoval, seveda ni mogel ostati ravnodušen, kar je moral ponosno opaziti tudi naš premier. 

Tina Gaber | Avtor: Instagram Instagram

Tina Roberta sicer redno spremlja na mednarodnih političnih dogodkih, v začetku oktobra sta se tako mudila tudi na kraljevem obisku, kjer sta spoznala španski kraljevi par, kralja Felipeja VI. in kraljico Letizio. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 47
  • Avatar lopov
    lopov 07:05 11.november 2023.

    Tako žensko si lahko želi samo neuravnovešen al totalni idiot... kdo hoče žensko ki je znana z aferami, dekle na klic, dokazano koristoljubka vse za keš dokler dajo ko ne dajo več išče nasledno naivno žrtev... in se tega niti ...prikaži več ne sramuje... neki ultra nadvpovprečni iq bi naj imel dr. taubi.. tukaj ne dosega iq v vrednosri kanarčka... žalostno a resnično..

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 22:40 10.november 2023.

    Makron in golob sta par lusten par.

  • jan631 20:15 10.november 2023.

    Snežič, kaj je s tem porničem s Tinco na jahti?

Sorodne novice