Magazin > VIP
43794 ogledov

Tega o zakonu Nuše Derenda nismo vedeli

Nuša Derenda Osebni arhiv
Bil je njena srednješolska ljubezen.

Nedavno je v javnost prišel več kot trideset let star posnetek skupine Karavan's, ki ga je posnel dolgoletni snemalec Jože Grajžl, na njem sta tudi Nuša Derenda in njen soprog Frenk, ki je bil takrat še aktiven kot glasbenik. A par se je spoznal še pred Karavan'si, s katerimi sta nastopala od leta 1990 do 1998. Nuša je namreč še kot srednješolka prišla na avdicijo k Frenku na dom, ko so iskali pevko za njihov takratni band Novi prijatelji. Bila je izbrana in tako že v srednji šoli nastopala vsak konec tedna ter že takrat spoznala minuse in pluse glasbenega posla.

Ker je bil nekaj let starejši, si Nuša niti predstavljala ni, da bosta kdaj skupaj kot par. A tako se je zgodilo, njuna kariera in zveza pa je tekla nekako vzporedno. Po prvem bandu sta začela nastopati s Karavan'si, Nuša se je nato leta 1998 odločila za materinstvo, kasneje pa sta skupaj ustvarila njeno solo kariero. In tako je še danes, Frenk je z Nušo na skoraj vseh njenih nastopih. "Nisem si predstavljala, da bi lahko bil skupaj, a glasba naju je vedno povezovala, glasba, družba in kasneje družina. Če imata partnerja skupni interes, lažje prebrodiš vse to, kar naš posel prinaša, ker imaš ob sebi nekoga, ki te razume," pravi naša vrhunska pevka, ki je lansko leto praznovala 25. obletnico samostojne kariere. Da je tako dolgo in uspešno na sceni je seveda zaslužen tudi njen Frenk, s katerim pa sta par že skoraj 40 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice